Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hjørringgård ApS
  22 91 15 70
  Spicavej 9 Kilden
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Hjørringgård ApS - Se profilannonce

  Med 40 års erfaringer fra branchen, kan vi i dag ¿ i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel ¿ tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning indenfor vore fagområder. Vi kan tilbyde professionel håndtering og udførelse af projekterne og vi lægger stor vægt på tillid, samarbejde, effektivitet, fleksibilitet samt faglig stolthed.

 2. 22 91 15 70
  Spicavej 9 Kilden
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan

  Med 40 års erfaringer fra branchen, kan vi i dag – i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel – tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning indenfor vore fagområder. Vi kan tilbyde professionel håndter…

 3. Murermester Michael Mandrup ApS
  22 39 23 68
  Haldsvej 28
  9970 Strandby
  Vis kort og ruteplan
  Murermester Michael Mandrup ApS - Se profilannonce

  Murermester Michael Mandrup er en konkurrencedygtig & effektiv virksomhed indenfor murer- og entreprenørfaget. Vi har ingen stor administration, dette kommer vores kunder til gode ved fornuftige priser, vores kunder får ikke en mur af regninger. Vi er altid højt motiveret for at løse Deres opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

 4. Murermester G. Kristensen ApS
  26 79 77 70
  Strandvej 76
  9970 Strandby
  Vis kort og ruteplan
  Murermester G. Kristensen ApS - Se profilannonce

  Murermester G. Kristensen er et Nordjysk murerfirma, hvor kvalitet, finessearbejde og sikkerhed er i højsædet. Vores opgaver spænder bredt lige fra udskiftning af enkelte fliser, fuger eller mursten til større opgaver som tilbygninger, renoveringer og nybygninger. Vi har også specialiseret os i energirenovering, og miljøfacader. Kunsten at kunne, viljen at ville og samarbejde skaber det gode resultat! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 5. Jesper Hvid ApS
  21 67 70 96
  Peter Møllers Gade 4
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Jesper Hvid ApS - Se profilannonce

  Jesper Hvid ApS er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Jeg løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være mig en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Jeg sætter en ære i at levere et godt håndværk!

 6. 21 26 35 55
  Nikolaj NIelsen Padborgvej 29
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan

  Alt murerarbejde udføres: Reparationer, renovering, badeværelser, fundament, vægge, klinker samt meget mere ring og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi sætter standarden højt for det arbejde vi udfører og bestræber os på at levere murerarbejde af høj k…

 7. Tilbudsportalen Colego.dk
  70 60 66 66
  Åben i dag 08:00 - 15:30

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbent

  MANDAG
  08:00 - 16:00
  TIRSDAG
  08:00 - 16:00
  ONSDAG
  08:00 - 16:00
  TORSDAG
  08:00 - 16:00
  FREDAG
  08:00 - 15:30
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Andre åbningstider

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider
  Murermester
  Murermestre colego.dk/k/murermester?utm…

  Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale murermestre.Colego gør det let at finde den helt rette murer til din opgave. Få skræddersyede tilbud på f.eks. fugning, vandskuring, sandblæsning, fliselægning eller andet murerarbejde. Spar tid og vælg…

  Colego.dk/murermester
 8. Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S
  98 83 41 31
  Firmaet ligger i Jerslev J og tager også imod kunder fra Frederikshavn.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Murermestre www.molbjerg.com

  Vi er et murerfirma med mange års erfaring indenfor staldbyggeri - renoveringer - jord/beton - kloakarbejde - parcelhuse og flisearbejde. Vi kan klare alle opgaver lige fra store til små.

  http://www.molbjerg.com
 9. Voerså Tømrerservice
  29 26 38 88
  Vestergårdsvej 4 Voersaa
  9300 Sæby
  Vis kort og ruteplan
  Voerså Tømrerservice - Se profilannonce

  Voerså Tømrerservice er din vej til kvalitet. Med vores 25 års erfaring i tømrerbranchen, er vi i besiddelse af et godt og solidt kendskab til alle tømrerfagets mange områder. Når de indgår et samarbejde med os, kan De være sikker på at alle aftaler overholdes til aftalt tid, og til absolut konkurrence dygtige priser. Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud.

 10. 98 46 20 10
  Tranåsvej 4
  9300 Sæby
  Vis kort og ruteplan

  Hugo Petersen & Søn Aps blev stiftet i 1966. Vi kender lokalområdet og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi udfører til både private og erhverv: køkken, bad, vinduer/døre/tag, gulve, låseteknik, glasmontering, ny og om bygning og gard…

 11. S.P. Jensen A/S
  98 38 14 66
  Firmaet ligger i Svenstrup J og tager også imod kunder fra Frederikshavn.
  Vis kort og ruteplan
  S.P. Jensen A/S - Se profilannonce

  Alsidighed og kvalitetsløsninger døgnet rundt for alle kunder er nøgleord hos os. Løser alle opgaver inden for kloak, VVS, murer, tømrer og maler. Specialist i forsikringsskader. ISO 9001 og ISO 14001.