Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hjørringgård ApS
  22 91 15... Vis nummer
  Spicavej 9 Kilden
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Hjørringgård ApS - Se profilannonce

  Med 40 års erfaringer fra branchen, kan vi i dag ¿ i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel ¿ tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning indenfor vore fagområder. Vi kan tilbyde professionel håndtering og udførelse af projekterne og vi lægger stor vægt på tillid, samarbejde, effektivitet, fleksibilitet samt faglig stolthed.

 2. Murermester Michael Mandrup ApS
  22 39 23... Vis nummer
  Haldsvej 28
  9970 Strandby
  Vis kort og ruteplan
  Murermester Michael Mandrup ApS - Se profilannonce

  Murermester Michael Mandrup er en konkurrencedygtig og effektiv virksomhed indenfor murer- og entreprenørfaget. Vi er altid højt motiveret for at løse Deres opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi. Som murer og entreprenør tilbyder vi arbejde af høj håndværksmæssigt kvalitet og personlig behandling af vore kunder. Vi udfører opgaver i hele landet, men arbejder primært i Skagen, Frederikshavn og resten af Nordjylland.

 3. Jesper Hvid ApS
  21 67 70... Vis nummer
  Peter Møllers Gade 4
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Jesper Hvid ApS - Se profilannonce

  Jesper Hvid ApS er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Jeg løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være mig en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Jeg sætter en ære i at levere et godt håndværk!

 4. Murermester G. Kristensen ApS
  26 79 77... Vis nummer
  Strandvej 76
  9970 Strandby
  Vis kort og ruteplan
  Murermester G. Kristensen ApS - Se profilannonce

  Murermester G. Kristensen er et Nordjysk murerfirma, hvor kvalitet, finessearbejde og sikkerhed er i højsædet. Vores opgaver spænder bredt lige fra udskiftning af enkelte fliser, fuger eller mursten til større opgaver som tilbygninger, renoveringer og nybygninger. Vi har også specialiseret os i energirenovering, og miljøfacader. Kunsten at kunne, viljen at ville og samarbejde skaber det gode resultat! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 5. Murerfirma Nikolaj Nielsen ApS
  21 26 35... Vis nummer
  Nikolaj NIelsen Padborgvej 29
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Murerfirma Nikolaj Nielsen ApS - Se profilannonce

  Alt murerarbejde udføres: Reparationer, renovering, badeværelser, fundament, vægge, klinker samt meget mere ring og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi sætter standarden højt for det arbejde vi udfører og bestræber os på at levere murerarbejde af høj kvalitet. Vi lever af tilfredse kunder og vi gør vores alle bedste for at imødekomme ønsker og behov.

 6. Reinert Murer- & Flisefirma
  26 17 15... Vis nummer
  Sophus Claussens Vej 2
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Reinert Murer- & Flisefirma - Se profilannonce

  Reinert Murer- & Flisefirma udfører både store og små opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaven hurtigt og effektivt med den højeste kvalitet, og vi realiserer din drøm til virkelighed. Går du med planer om at bygge om, bygge nyt eller andre ideer, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud.

 7. Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S
  98 83 41... Vis nummer
  Firmaet ligger i Jerslev J og tager også imod kunder fra Frederikshavn.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Murermestre

  Vi er et murerfirma med mange års erfaring indenfor staldbyggeri - renoveringer - jord/beton - kloakarbejde - parcelhuse og flisearbejde. Vi kan klare alle opgaver lige fra store til små.

  http://www.molbjerg.com
 8. Voerså Tømrerservice
  29 26 38... Vis nummer
  Vestergårdsvej 4 Voersaa
  9300 Sæby
  Vis kort og ruteplan
  Voerså Tømrerservice - Se profilannonce

  Voerså Tømrerservice er din vej til kvalitet. Med vores 25 års erfaring i tømrerbranchen, er vi i besiddelse af et godt og solidt kendskab til alle tømrerfagets mange områder. Når de indgår et samarbejde med os, kan De være sikker på at alle aftaler overholdes til aftalt tid, og til absolut konkurrence dygtige priser. Vi påtager os gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud.

 9. Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS
  98 46 20... Vis nummer
  Tranåsvej 4
  9300 Sæby
  Vis kort og ruteplan
  Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS - Se profilannonce

  Hugo Petersen & Søn Aps blev stiftet i 1966. Vi kender lokalområdet og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi udfører til både private og erhverv: Køkken, bad, vinduer/døre/tag, gulve, låseteknik, glasmontering, ny og om bygning og garderobe.

 10. S.P. Jensen A/S
  98 38 14... Vis nummer
  Firmaet ligger i Svenstrup J og tager også imod kunder fra Frederikshavn.
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 15:30
  TIRSDAG
  07:00 - 15:30
  ONSDAG
  07:00 - 15:30
  TORSDAG
  07:00 - 15:30
  FREDAG
  07:00 - 14:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  S.P. Jensen A/S - Se profilannonce

  Alsidighed og kvalitetsløsninger døgnet rundt for alle kunder er nøgleord hos os. Løser alle opgaver inden for kloak, VVS, murer, tømrer og maler. Specialist i forsikringsskader. ISO 9001 og ISO 14001.

 11. 98 45 15... Vis nummer
  Vølund Nielsens Vej 16
  9990 Skagen
  Vis kort og ruteplan

  Ole Johansen A/S er et ungt og dynamisk murer & entreprenørfirma med masser af erfaring. Vi er kendt for vort gode netværk til og samarbejde med andre håndværkere på byggepladsen. Det forenkler processen. Dygtige, kompetente håndværkere og en syn…

 12. 40 13 80... Vis nummer
  Gøgeurtvej 23
  9970 Strandby
  Vis kort og ruteplan

  Nordstrand Byg er din totalleverandør indenfor murerarbejde og kloakarbejde. Med vores gode erfaring er vi klar til at hjælpe dig med dine næste projekter. så kan du føle dig tryg under hele byggeriet.

 13. 40 27 35... Vis nummer
  Hornværket 7
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan

  Velrenommeret murerfirma etableret i 1963 med speciale i renovering af bevaringsværdige bygninger, kloak, betonrenovering, tegltage, alle former for nybygning og ombygning, herunder køkken og bad.

 14. Frederikshavn Fugeservice
  40 42 29... Vis nummer
  Buen 7
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Frederikshavn Fugeservice - Se profilannonce

  Vi beskæftiger os med alt indenfor elastiske fuger. Vi hjælper gerne med at "opfylde" dit behov og giver gerne et tilbud. Vores produkter er de bedste på markedet nemlig; Sika, som bruges til vinduer og døre, samt Dana, der er en sanitets silikone, som bruges til badeværelser / våderum. Vi arbejder hele året rundt - så ring til os og få et stykke kvalitetsarbejde udført...