Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Preben Andersen
  55 37 11 11
  Kværnvej 1
  4760 Vordingborg
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Affaldshåndtering www.prebenandersen.dk

  Vores hovedbeskæftigelse inden for vognmandskørsel er tømning af affaldscontainere for virksomheder og kommuner. Mindre kranopgaver kan vi også løse, og endelig udfører vi en del opgaver med ladvognskørsel. Når det er tid for at høste, kører vi for …

  http://www.prebenandersen.dk
 2. Marius Pedersen A/S
  70 13 40 40
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Affald www.mariuspedersen.dk

  Marius Pedersen A/S er Danmarks førende miljøvirksomhed inden for affaldsbehandling. Fokus er miljørigtig håndtering af affald, miljølovgivning og målrettet kundeservice. Som kunde hos os bliver din virksomhed tilknyttet en fast miljøkonsulent, der …

  http://www.mariuspedersen.dk
 3. Marius Pedersen A/S, Division Special Affald
  Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Affald www.dsa-as.dk

  Sikker håndtering af miljøfarligt affald. Division Special Affald er specialister i håndtering af miljøfarligt affald. Aktiviteterne er landsdækkende og omfatter indsamling, transport, omlastning samt afsætning af farligt affald fra erhverv, industr…

  www.dsa-as.dk
 4. H. J. Hansen Nykøbing
  54 43 91 10
  Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej

  FÅ PENGE FOR DIT SKROT - H.J.Hansen modtager jern-, metal- og elektronikskrot samt miljøproblematisk skrot, plast og dæk fra både private og erhverv. Er du i tvivl om dit skrot så kontakt os så vi kan rådgive om løsninger og miljøspørgsmål.

 5. H. J. Hansen Genvindingsindustri A/S
  63 10 91 00
  Firmaet ligger i Odense C og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej
  H. J. Hansen Genvindingsindustri A/S - Se profilannonce

  H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S arbejder hovedsageligt med jern-, metal- og elektronikskrot samt miljøproblematisk skrot, plast og dæk. Vi genvinder jern, metal, elektronik, beton og biler samt rådgiver om løsninger og miljøspørgsmål.

 6. Vestforbrænding
  44 85 70 00
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej
  Vestforbrænding - Se profilannonce

  Vestforbrænding er Danmarks største, fælleskommunale affaldsselskab, der betjener 19 kommuner i Storkøbenhavn og Nordsjælland. I alt ca. 865.000 indbyggere (hver 6. i Danmark) og ca. 60.000 virksomheder. Vestforbrænding opererer inden for alle typer affaldsbehandling og administrerer affaldsordninger i en eller flere kommuner. Vestforbrænding arbejder for miljørigtige løsninger til en konkurrencedygtig pris.

 7. A. Sømod A/S
  39 56 19 30
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Vordingborg.
  Find vej
  A. Sømod A/S - Se profilannonce

  A. Sømod A/S har gennem årene løst mange krævende special opgaver. Dette har kun været muligt grundet gode, stabile og erfarne medarbejdere med alsidige kvalifikationer.