Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 98 46 98 00
  Kjeldgaardsvej 10
  9300 Sæby
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Aksler www.nordmark-maskinfabrik.d…

  Nordmark Maskinfabrik er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i bearbejdning af store elementer. Alle vore medarbejdere besidder en stor faglig kunnen og er alle specialister på netop deres fagområder. Vi lægger stor vægt på at ud…

  http://www.nordmark-maskinfabrik.dk
 2. GKN Driveline Service Scandinavia
  44 86 68 44
  Baldershøj 11
  2635 Ishøj
  Vis kort og ruteplan
  Aksler www.gknservice.com/dk/perso…

  Drivakslen er den dynamiske forbindelse mellem motor og hjul, overfører drivkraft og tillader styringsmanøvrering, mens affjedringsbevægelser imødekommes og vibrationer isoleres.

  Læs mere på hjemmesiden
 3. e-b packing aps
  86 21 70 88
  Rolighedsvej 75
  8240 Risskov
  Vis kort og ruteplan
  e-b packing aps - Se profilannonce

  e-b packing aps forhandler primært maskiner og udstyr til fremstilling af fleksibel emballage. Med andre ord, har vi 50 års erfaring med salg og service af maskiner til den danske industri, hovedsaglig indenfor plast og papir.

 4. 75 59 43 22
  Søndre Alle 13 Stepping
  6070 Christiansfeld
  Vis kort og ruteplan

  Vi har Danmarks største lager af renoverede propeller, og kan derved spare dig for 50 %, når du skal ombytte din propel. Vi udfører også alt indenfor smedearbejde, bla. Boligventilation samt større genveksanlæg, vi renser og indregulerealle boligvent…

 5. 97 53 55 34
  Brøndborervej 3 Dommerby
  7840 Højslev
  Vis kort og ruteplan
  DMV Industry A/S - Se profilannonce

  DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik med en veluddannet medarbejderstab og en maskinpark med den nyeste teknologi. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer vi komponenter, der er med til at gøre kundernes produkter unikke og konkurrencedygtige.

 6. Zülau A/S
  96 60 40 00
  Lysholt Alle 12
  7430 Ikast
  Vis kort og ruteplan
  Zülau A/S - Se profilannonce

  ZÜLAU A/S er et veldrevet familie aktieselskab som siden starten i 1963, har beskæftiget sig med: Projektering, udvikling, konstruktion, produktion, reparation, vedligeholdelse og forebyggende vedligehold samt en velassorteret handelsafdeling, hvor mange kræfter bliver lagt i rådgivningen for kundens korrekte valg. Vore medarbejdere er rygraden i en kultur med tilfredshed, arbejdsglæde og tryghed, kvalitet er et nøgleord.

 7. Stål Gruppen ApS
  36 78 77 90
  Lunikvej 24 A
  2670 Greve
  Vis kort og ruteplan
  Stål Gruppen ApS - Se profilannonce

  Velkommen til Stål Gruppen ApS ! Lad Stål Gruppen være din nye samarbejdspartner! Vi har etableret os med det mål at være et seriøst alternativ for dig. Hos os sidder fagfolk med mange års branche kendskab klar til at hjælpe dig når det gælder. Vi tilbyder blandt andet: Sømløse samt svejste, firkantede og runde Rør i alle kvaliteter. Stang materialer i alle kvaliteter. Vi har et bredt produktsortiment, og med vore store produkt viden er vi sikre på, at kunne hjælpe dig.

 8. 70 12 81 28
  Industrivænget 14
  4622 Havdrup
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen til Skandinavisk Dæk Import A/S, din professionelle leverandør. Vi repræsenterer markedets største producenter og lagerfører alle de vigtigste dimensioner i dæk til gaffeltrucks, Vulkollanhjul til warehouse maskiner, gummi larvebånd til gra…

 9. 75 52 52 00
  Vranderupvej 2 Seest
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan

  Transport-Teknik er en moderne handelsvirksomhed med stor erfaring og ekspertise inden for komponenter, udstyr og tilbehør, der bl.a. anvendes i forbindelse med opbygning og vedligeholdelse af påhængskøretøjer og lastvogne, dele til personvognsanhæng…

 10. Schaeffler Danmark ApS
  70 15 44 44
  Jens Baggesens Vej 90 P
  8200 Aarhus N
  Vis kort og ruteplan
  Schaeffler Danmark ApS - Se profilannonce

  Schaeffler Danmark ApS er det danske salgsselskab i Schaeffler Group for varemærkerne INA og FAG. Som en af verdens førende lejeproducenter tilbyder vi et bredt og innovativt produktsortiment inden for rulningslejer, lineære systemer, højpræcisionskomponenter, tilstandsovervågning samt teknisk rådgivning.

 11. 99 56 99 56
  Kystvejen 100
  9400 Nørresundby
  Vis kort og ruteplan

  Wärtsilä i Danmark tilbyder et komplet program af fremdrivnings- og hjælpemotorer til danske værfter og rederier til alle typer nybygninger og motorudskiftninger inkl. gear, aksler og propeller udstyr.