Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Bo Michelsen A/S
  74 72 37... Vis nummer
  Ribelandevej 37
  6270 Tønder
  Vis kort og ruteplan
  Bo Michelsen A/S - Se profilannonce

  Bo Michelsen A/S udfører meget forskellige opgaver, fra totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser til reparationer for private. Vi sætter kvaliteten og bygherren i fokus igennem hele projektet og har gjort det siden firmaet blev startet i 1975. Geografisk dækker vi hele sydjylland, herunder også hele trekantsområdet.

 2. Sommersted Vest Entreprenør
  74 50 47... Vis nummer
  Sønderløkke 5 Kestrup
  6560 Sommersted
  Vis kort og ruteplan
  Sommersted Vest Entreprenør - Se profilannonce

  Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder der passer til netop dine ønsker.

 3. Nørgaard anlæg ApS
  75 42 27... Vis nummer
  Ø Vedsted Mark 28
  6760 Ribe
  Vis kort og ruteplan
  Nørgaard anlæg ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alle former for belægnings-, jord- og kloakarbejder både i del-, hoved- og totalentreprise, og vi løser opgaver både for private bygherrer og offentlige myndigheder. Vi deltager i såvel nyanlæg som renoverings- og vedligeholdelsesarbejder.

 4. 75 24 14... Vis nummer
  Sønderbro 39
  6823 Ansager
  Vis kort og ruteplan

  Måske går dine boligdrømme i retning af et fuldmuret hus eller måske er det et træhus. Uanset i hvilken retning dine ønsker går, er vi friske på opgaven. Men måske er dine boligdrømme i virkeligheden blot ønsket om at tilpasse et af vores tidligere o…

 5. Green Team ApS
  65 90 33... Vis nummer
  Tinas Allé 13 Dyrup
  5250 Odense SV
  Vis kort og ruteplan
  Green Team ApS - Se profilannonce

  Green Team løser dine grønne opgaver både for private, firmaer, institutioner, landskabsarkitekter, boligforeninger, grundejerforeninger og kommuner. Vi udfører alle anlægsgartnerarbejder indenfor grøn pleje og vedligeholdelse samt salt- og snerydning. Derudover udfører vi også nyanlæg og renoveringer af haver og større anlæg. Vi søger at være den optimale samarbejdspartner for vore kunder og at være kendetegnet med den gode arbejdskvalitet.

 6. Daugaard Byg A/S
  75 58 16... Vis nummer
  Bastrup Skovvej 15
  6580 Vamdrup
  Vis kort og ruteplan
  Daugaard Byg A/S - Se profilannonce

  Daugaard Byg A/S bygger i hele danmark. Vi har udført entrepriser over hele Danmark og påtager os alle opgaver fra renovering af badeværelser til nyopførsler i totalentreprise af erhvervsbyggeri, staldbygninger, produk- tionshaller, administrations- og domicilbygninger.

 7. 75 36 05... Vis nummer
  Industrivej Vest 4
  6600 Vejen
  Vis kort og ruteplan

  TC Oxlund A/S er en dynamisk samarbejdspartner for såvel private som erhvervs kunder. Vi udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde, såsom om- og tilbygning, renovering, døre og vinduer, parcelhuse i totalentreprise, andelsboligbyggeri, kontorbyggeri, o…

 8. 75 17 90... Vis nummer
  Sandgaden 5 B St Darum
  6740 Bramming
  Vis kort og ruteplan

  Kontakt os for uforbindende tilbudsgivning. Vi udfører alle gængse mureropgaver; -omfugning og pudsning -til og ombygninger -badeværelser og vådrum Vi reparerer og vedligeholder efter stolte håndværkstraditioner.

 9. Top Og Rod v/Uffe Jørgensen
  23 61 04... Vis nummer
  Røjlemosevej 96 Strib
  5500 Middelfart
  Vis kort og ruteplan
  Top Og Rod v/Uffe Jørgensen - Se profilannonce

  Uffes Feje- og Plæneservice tilbyder at udføre træfældning, stubfræsning, entreprenørarbejde, plæneklipning, snerydning, flishugning og mindre grave- og anlægsarbejde. Velkommen at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

 10. 21 41 87... Vis nummer
  Kometvej 26 B Brunde
  6230 Rødekro
  Vis kort og ruteplan

  Chr. Johannsen A/S er en dynamisk ejerledet entreprenørvirksomhed med kontorer i Padborg, Horsens og Århus. Vi beskæftiger 80 medarbejder inden for arbejdsområderne jord-, kloak-, belægnings-, beton-, og murerarbejdere som vi udfører i fag-, hoved- o…

 11. 75 82 34... Vis nummer
  Sverigesvej 4
  7100 Vejle
  Vis kort og ruteplan

  Østergaard A/S er et entreprenørfirma, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt No-Dig-arbejder. Vi løser disse opgaver både indenrigs og udenrigs, og påtager os både større og mindre anlægsopgaver og har derv…

 12. Mobilhouse A/S
  70 20 35... Vis nummer
  Amerikavej 1 Taulov
  7000 Fredericia
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 16:00
  TIRSDAG
  07:00 - 16:00
  ONSDAG
  07:00 - 16:00
  TORSDAG
  07:00 - 16:00
  FREDAG
  07:00 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mobilhouse A/S - Se profilannonce

  Mobilhouse har et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler til både offentlige og private. Vi har alle typer skurvogne til byggebranchen, herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne samt containere. Vi har også stor erfaring indenfor genhusnings- og institutionsløsninger og er i stand til at opstille store som små genhusningsløsninger indenfor kort tid over hele landet. Se vores store udvalg på hjemmesiden.

 13. J. A. Entreprise ApS
  22 68 06... Vis nummer
  Søndergårdsvænget 10
  5450 Otterup
  Vis kort og ruteplan
  J. A. Entreprise ApS - Se profilannonce

  J.A. Entreprise er et entreprenørfirma i Otterup, som udfører alle former for entreprenørarbejde. Vi er et autoriseret kloakmesterfirma, som udfører alle opgaver indenfor jord, kloak, beton, dræn og belægning. Derudover udfører vi underboringer, kloakrenoveringer og stålrørsramning. J.A. Entreprise er et firma, som henvender sig til alle kundetyper og alle opgaver store som små vil blive løst med kvalitet og grundighed for øje og hvor kunden er i centrum.

 14. Westphal Entreprenørforretning
  20 11 80... Vis nummer
  Jyllandsgade 5
  6520 Toftlund
  Vis kort og ruteplan
  Westphal Entreprenørforretning - Se profilannonce

  Velkommen til Westphal Entreprenørforretning. Vi udfører alle former for entreprenørarbejder i Sydjylland. Vi er kendt for 1. klasses arbejde og overholdelse af tidsplaner og aftaler. Vi har en dygtig stab af medarbejdere, som løbende bliver efteruddannet. Vi sælger sand, grus og sten til private. Westphal Entreprenørforretning, besidder det nødvendige, fundament til at gennemføre individuelle entreprenøropgaver. Efter behov løses opgaverne i tæt samarbejde med kunden.

 15. AXL Montage
  21 79 30... Vis nummer
  Kastanie Alle 5
  5700 Svendborg
  Vis kort og ruteplan
  AXL Montage - Se profilannonce

  Kvalitet, grundighed og service i topklasse kendetegner AXL - Montage, der har hovedsæde i Svendborg. Vi er en professionel tømrer- og snedkervirksomhed, som i mange år har løst store og små opgaver for både virksomheder og privatpersoner. På vores referenceliste er blandt andet Consite, Bowl ¿n¿ Fun, H&M, Hammelsvang samt Sap9 Group.

 16. A/S P. Moos Eftf.
  40 26 86... Vis nummer
  Nyrøjsvej 11 Lavensby
  6430 Nordborg
  Vis kort og ruteplan
  A/S P. Moos Eftf. - Se profilannonce

  Mere end 40 års erfaring indenfor jord, kloak og belægningsarbejde. Aut. kloakmester. Udfører alt arbejde indenfor jord, kloak og belægningsarbejde. Crackning af kloak- og vandledninger. Undersøgelser af kloakledninger med eget kloak-TV. Udfører arbejde med egne maskiner.

 17. Lilje-Huset A/S
  66 14 46... Vis nummer
  C.F. Tietgens Boulevard 32 Over Holluf
  5220 Odense SØ
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 16:30
  TIRSDAG
  08:00 - 16:30
  ONSDAG
  08:00 - 16:30
  TORSDAG
  08:00 - 16:30
  FREDAG
  08:00 - 14:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Lilje-Huset A/S - Se profilannonce

  Lilje-huset A/S er en af landets førende udbydere af fritidshuse i træ. Vi er specialiseret i såvel udvikling som salg og byggeri af fritidshuse til private forbrugere i totalentreprise, men tilbyder også Medbyg løsninger, hvor kunden selv varetager dele af arbejdet.

 18. FL Byg ApS
  26 23 62... Vis nummer
  Frank Landmark Risbøge 54 Ferup
  6640 Lunderskov
  Vis kort og ruteplan
  FL Byg ApS - Se profilannonce

  F.L.Byg er en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der kan løse alle opgaver indenfor branchen. Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver udført med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter overholdes til punkt og prikke. Det er virksomhedens mål at forsætte med at udvikle egne visioner og strategier, som gør det muligt at levere noget ud over det sædvanlige. Vores sikkerhed er din sikkerhed! Kontakt os for mere information.

 19. Vand-Schmidt A/S
  74 56 11... Vis nummer
  Platinvej 59
  6000 Kolding
  Vis kort og ruteplan

  Vand-Schmidt A/S udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse for både det private og virksomheder og til såvel parcelhuset som i forbindelse med bolig- og nybyggeri. Er der behov for en speci…

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 15
 7. Flere resultater