Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Parabolmanden ApS
  50 48 00... Vis nummer
  Firmaet ligger i Køge og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  Parabolmanden ApS - Se profilannonce

  Hos Parabolmanden ApS sætter vi altid kunden i centrum og er specialister i rådgivning inden for bl.a. Yousee problemer, antenner, paraboler, fællesantenneanlæg, HDTV, fladskærme, Viasat, Canal Digital, Digital TV, Digital jordbaseret antennemodtagelse samt B&O installation m.m. Vi har over 18 års erfaring inden for faget og kender til alle de problemstillinger, som kan opstå, når man skal have nyt udstyr.

 2. H. Helbo Hansen A/S
  88 20 30... Vis nummer
  Firmaet ligger i Skibby og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  H. Helbo Hansen A/S - Se profilannonce

  Vi har mange års erfaring i branchen og udfører enhver form for el-installationer fra højspænding til svagstrøm. Vores grundlæggende filosofi er: At sikre langvarige kunderelationer igennem kundetilfredshed på et benhårdt marked. Hidtil er det lykkedes ret godt - faktisk lige siden 1905. Vi ønsker at sikre, at vore kunder får: den rette mand - på rette sted - til aftalte tid. Ved konstant at være i dialog med vore kunder er vi i stand til at udvikle og forbedre vort koncept til fælles bedste.

 3. Stavnskær Elektrik A/S
  59 26 01... Vis nummer
  Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  Stavnskær Elektrik A/S - Se profilannonce

  Stavnskær Elektrik beskæftiger sig med alle former for el-installationer for både private, virksomheder samt industri og landbrug. Vi kan ligeledes håndtere større byggesager og udfører el-entreprisen i større boligbyggerier, kontorhuse, butikscentre, industribyggerier m.v. Vi er også med på projekteringssiden, hvor vi med vores viden kan komme med gode løsninger som passer til byggebudgettet. Vores stærke team af medarbejdere er altid klar til at yde en ekstra indsats, når det virkelig gælder.

 4. J & L Elektrik ApS
  58 26 12... Vis nummer
  Firmaet ligger i Sorø og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  J & L Elektrik ApS - Se profilannonce

  J & L Elektrik er aut. elinstallatør, som udfører alle former for elinstallationer hos private, erhverv og landbrug. Vores kompetence spænder over alt fra traditionelle elinstallationer til opgaver med intelligente elinstallationer og edb-netværk samt overvågning og sikring. Kontakt os gerne for et overslag eller en fastpris. Hos os er en aftale en aftale og kunden er altid i centrum.

 5. jem & fix Kalundborg
  76 41 55... Vis nummer
  Stejlhøj 30 B
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 09:00 - 19:00

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 19:00
  TIRSDAG
  09:00 - 19:00
  ONSDAG
  09:00 - 19:00
  TORSDAG
  09:00 - 19:00
  FREDAG
  09:00 - 19:00
  LØRDAG
  09:00 - 17:00
  SØNDAG
  09:00 - 17:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider