Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. LTM Arkitekt- og byggefirma
  72 20 72... Vis nummer
  Julsøvej 201
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan
  LTM Arkitekt- og byggefirma - Se profilannonce

  Individuelt byggeri for dig med den personlige smag! "Huset er en ydre skal om vores indre jeg. Det afspejler vores livsmønster, interesser, personlighed og visioner. Huse skal bære præg af de mennesker, der lever i dem." Det er filosofien bag LTM, som har tegnet og opført enfamiliehuse i 20 år. Vi tænker i funktionalitet og form og arbejder altid med materialer af høj kvalitet.

 2. Landskabstegnestuen LØN
  86 82 33... Vis nummer
  Herningvej 40 B
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan
  Landskabstegnestuen LØN - Se profilannonce

  FÅ STYR PÅ HAVETANKERNE - det er billigere end du tror! Du behøver ikke at eje en park for at få glæde af en haveplan. Ring og få en uforpligtende snak, hvis du vil give din nye have en god start eller hvis den gamle trænger til en "saltvandsindsprøjtning". Læs mere på hjemmesiden.

 3. 86 81 68... Vis nummer
  Tietgensvej 16
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan

  Ribu er underleverandør og fremstiller specielle løsninger i træ og pladematerialer, som passer til individuelle behov, ligesom vi også klarer mindre serier- alt fra skranker tilpodier, arkitekttegnede projekter, messestande osv. Vi har egen malerkab…