Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Arkitektfirmaet HS A/S
  58 50 25... Vis nummer
  Hjorthøjvej 20
  4200 Slagelse
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  Det er firmaets klare mål, gennem en tillidsfuld dialog med bygherren, at skabe funktionelle bygninger med god arkitektur. At projektere energi- og miljørigtige byggerier med holdbare løsninger. At gennemføre byggerier til tiden og inden for den fas…

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Arkidesign ApS
  29 90 27... Vis nummer
  Algade 20 A
  4220 Korsør
  Vis kort og ruteplan
  Arkidesign ApS - Se profilannonce

  Arkitekturen i vores projekter er kendetegnet ved enkelhed og anvendelighed. Vi lægger stor vægt på at skabe funktionelle planløsninger i tæt samspil med bygherre. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder og via visuel kommunikation skabe et større indblik for og bedre samspil med bygherre. Visualisering af et projekt sker så tidligt som muligt i projektforløbet m.m. Se mere på vores hjemmeside www.arkidesign.dk

 3. SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps
  72 20 70... Vis nummer
  Havnegade 4
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 17:00
  TIRSDAG
  08:00 - 17:00
  ONSDAG
  08:00 - 17:00
  TORSDAG
  08:00 - 17:00
  FREDAG
  08:00 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps - Se profilannonce

  Schou Birkendorf arkitekter ApS arbejder kreativt med fokus på funktionalitet og æstetik og tager højde for de fremtidige brugere. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med bygherren og stræber altid efter et fornuftigt og godt samarbejde med de håndværkere, der er tilknyttet vores projekter. Vi rådgiver i alle byggeriets faser, uanset opgavens størrelse og løser store opgaver, som små. Kontakt os for yderligere information.

 4. Tetcon Rådgivende Ingeniører A/S
  59 44 64... Vis nummer
  Bysøstræde 9
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan
  Tetcon Rådgivende Ingeniører A/S - Se profilannonce

  Tetcon A/S beskæftiger ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører. Tetcon A/S udfører næsten alle opgaver indenfor bygge- og anlægsprojekter. Vi er din aktive partner i nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering eller erhvervsbyggeri. Tetcon A/S leverer altid et meget grundigt, professionelt og kvalitetsbevidst arbejde. Tetcon A/S leverer også som et af vores mange kerneområder tilstandsrapporter, energimærker (også store ejendomme), og er også eksperter i skimmelsvampe.

 5. Tegnestuen E ApS
  43 99 97... Vis nummer
  Svenstrupvejen 46
  4130 Viby Sjælland
  Vis kort og ruteplan

  Byggerier der fungerer, skaber brugsværdi og glæde. Helhedstanken er drivkraften. Hos Tegnestuen E parrer vi det kreative med funktion, teknisk forståelse og indsigt. Vi får alle involverede parter til at samarbejde mod et optimalt resultat i forståe…

 6. Brunsgaard & Laursen
  56 67 17... Vis nummer
  Quistgaardsvej 4
  4600 Køge
  Vis kort og ruteplan
  Brunsgaard & Laursen - Se profilannonce

  Arkitekterne Brunsgård & Lauersen udfører alle former for arkitektarbejde fra små til store byggerier. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med bygherren og stræber altid efter et fornuftigt og godt samarbejde med de håndværkere, der er tilknyttet vores projekter. Vi rådgiver i alle byggeriets faser uanset opgavens størrelse og har stor fokus på æstetik og funktionalitet. Lad os formgive dine drømme! Kontakt os for yderligere information.

 7. Bygningskonsulenterne
  20 70 57... Vis nummer
  Svaleøvej 14 Veddelev
  4000 Roskilde
  Vis kort og ruteplan
  Bygningskonsulenterne - Se profilannonce

  Bygningskonsulenterne startede 1. juli 2003, med henblik på vedligeholdelse af ejendomme. Vi er specialiseret i vedligeholdelse af ejendomme. Vi gennemfører byggeopgaver med projekt, byggetilladelse, udbudsmateriale, tilbudsindhentning, styring af byggeriet og aflevering inklusive mangelafhjælpning. Kontakt os for nærmere information.

 8. 55 72 88... Vis nummer
  Riddergade 5
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan

  Tegnestuen Apostelgaarden tilbyder rådgivning indenfor blandt andet bygningsfornyelse, almene boliger, andelsboliger, ferielejligheder, ejerboliger, enfamiliehuse, erhvervsbyggeri, institutioner og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

 9. Tegnestuen Bondetinget 18
  46 37 24... Vis nummer
  Bondetinget 18, 1. sal
  4000 Roskilde
  Vis kort og ruteplan

  Tegnestuen Bondetinget 18 udfører alle former for arkitektarbejde fra små til store byggerier og lægger vægt på grundig forberedelse, samarbejde og dialog med alle samarbejdspartnere. Vi følger med tiden, så vi kan yde vores allerbedste. Vores erfari…

 10. Fornyet Energi ApS
  57 80 45... Vis nummer
  Øbrovej 9 Assentorp
  4295 Stenlille
  Vis kort og ruteplan
  Fornyet Energi ApS - Se profilannonce

  Økologisk forsvarligt byggeri er sundt og klogt. Det er byggeri med omtanke. Fornyet Energi rykker ud og hjælper byggeprojekter på vej i en økologisk og bæredygtig retning. Vi hjælper med arkitekt- og konsulentbistand, planlægning samt projektering. Vi lægger stor vægt på det gode håndværk, og vi tilbyder alt indenfor murerarbejde i høj kvalitet. Murede trapper, vægge, skorstene, pudsning og filtning af murværk og meget mere. Læs mere på vores hjemmeside.

 11. Lind & Risør A/S
  43 32 20... Vis nummer
  Firmaet ligger i Taastrup og tager også imod kunder fra Region Sjælland.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Arkitekttegnestuer

  I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse…

  Læs mere på hjemmesiden
 12. Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S
  20 40 84... Vis nummer
  Frisegade 1
  4800 Nykøbing F
  Vis kort og ruteplan
  Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S - Se profilannonce

  Arkitektfirmaet Friis Andersen har sin rod tilbage til 1909. Vi er en velfunderet tegnestue med mange års erfaring og ekspertise inden for et bredt område af byggerier, planlægning og rådgivning. Firmaet beskæftiger omkring 15 medarbejdere med arbejdsopgaver i en bred vifte. Nøglemedarbejderne og vores tidligere projekter kan ses beskrevet på vores hjemmeside.

 13. DAN-PROJECT ApS
  54 94 15... Vis nummer
  Højrebygade 68
  4920 Søllested
  Vis kort og ruteplan
  DAN-PROJECT ApS - Se profilannonce

  DAN-PROJECT ApS beskæftiger sig med rådgivning inden for bygherrerådgivning partnering, totalrådgivning, fagtilsyn, arkitektrådgivning og miljøscreening i forbindelse med udførelse af byggeprojekter. DAN-PROJECT ApS består af dygtige, engagerede og kvalificerede medarbejdere, der løfter hver enkelt opgave til aftalt pris og tid i ordentlig kvalitet. Alle opgaver udføres med de rette velkvalificerede underrådgivere, som sammensættes efter opgavens art og omfang.

 14. T P Design v/ Tommy Ken Poulsen
  21 18 90... Vis nummer
  Steen Blichers Vej 1 B
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan
  T P Design v/ Tommy Ken Poulsen - Se profilannonce

  Vi er et overordentligt professionelt arkitektfirma der leverer kvalitet hver gang. Vi tegner alle typer bygninger og huse både for erhverv og det private. Tilstandsrapporter, energimærker, blowerdoor laves yderst professionelt. Firmaet er certificeret til at lave energimærker og tilstandsrapporter.

 15. Mieritz Consulting
  55 76 73... Vis nummer
  Ibsvej 35
  4750 Lundby
  Vis kort og ruteplan
  Mieritz Consulting - Se profilannonce

  Mieritz Consulting er et rådgivende ingeniør/arkitektfirma, som tilbyder rådgivningsarbejder inden for huskøb, hussalg samt projektering og udbud af husbygningsarbejder. Vi har over 30 års erfaring inden for bygningssektoren og tilbyder bl.a. assistance med projektering, byggesagsbehandling, bygherretilsyn, tilstandsrapporter, energimærker, syn og skøn m.m. Vi kan derudover tilbyde rådgivning/sagsbehandling i forbindelse med forsikringsskader. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 16. 40 33 69... Vis nummer
  Enighedsvej 9
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan

  Er der hul i taget, eller skal badeværelset udskiftes? Kontakt Murermesteren Jensen. Hos os er ingen udfordring for stor. Lad Murermesteren Jensen være din aktive sparringspartner gennem hele byggeriet. Vi rådgiver gerne omkring materialevalg, vedlig…

 17. 70 27 20... Vis nummer
  Skullerupvej 34
  4330 Hvalsø
  Vis kort og ruteplan

  Kurtzweil A/S er en produktionsvirksomhed med to forretningsområder. Det ene område er legepladser herunder produktion, entrepriser, legepladsrenovering, rådgivning og inspektion. Det andet område er udstillingsentrepriser - først og fremmest rettet…

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 22
 7. Flere resultater