Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Haderslev Slamsugerservice A/S
  74 52 60... Vis nummer
  Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Billum.
  Vis kort og ruteplan
  Haderslev Slamsugerservice A/S - Se profilannonce

  Vi har mere end 25-års erfaring, råder over 7 kombineret slamsuger- og spulervogne, 1 Kloak TV-Inspektionsvogn (medlem af DTVK) Udover slamsugning, spuling og TV-Inspektion beskæftiger vi os med rodskæring, olie- og kemikalieaffald (kap. 5 godkendt). Opgaverne udføres for både private, erhvervsvirksomheder, kommuner og regioner.

 2. HKS - Henriks Kloak Service ApS
  75 43 26... Vis nummer
  Firmaet ligger i Gredstedbro og tager også imod kunder fra Billum.
  Vis kort og ruteplan
  HKS - Henriks Kloak Service ApS - Se profilannonce

  Problemer med kloakken? Kloakken kan være udsat for mange problemer. Trærødder, sætningsskader, kalk- og fedtaflejringer fra køkkenvasken eller andre angreb af "tidens tand". Vi lokaliserer problemerne ved hjælp af vores moderne udstyr. Vi udføre TV-inspektion i rørstørrelser fra Ø50 - Ø1500 mm og er DTVK Godkendt. Efter TV-inspektionen udarbejdes en rapport med tilhørende DVD.

 3. Jes Sørensen Kloakmester
  78 77 13... Vis nummer
  Firmaet ligger i Nørre Nebel og tager også imod kunder fra Billum.
  Vis kort og ruteplan

  Jes Sørensen Kloakmester tilbyder assistance til private, virksomheder og boligforeninger i forbindelse med fugtige kældervægge, oversvømmede kloaker, nye badeværelser, afløbsinstallationer, dræn og meget mere. Vi fokuserer på, at vores kunder er til…