Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Horsens Begravelsesforretning ApS
  75 62 17 20 Vis nummer
  Sundvej 41
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Bedemænd

  Horsens Begravelsesforretning har tradition for en god og personlig betjening og rådgivning, der tilgodeser de forskellige ønsker og behov, der måtte være.

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Bedemandsforretningen Warburg og Bryde
  75 68 95 00 Vis nummer
  Irisvej 1
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Bedemandsforretningen Warburg og Bryde - Se profilannonce

  Bedemandsforretning Warburg og Bryde er din lokale bedemand i Horsens centrum. Bedemand Birgitte Warburg tilbyder personlig og praktisk hjælp i forbindelse med dødsfald, begravelse samt bisættelse og hjælper med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked med jeres nærmeste. Min relevante uddannelse og erfaring er mit fundament for tillid, ærlighed og forståelse i den svære tid. Jeg tilbyder også samtaler om døden og tager gerne ud til foredrag. Kontakt mig for mere information.

 3. GENEGA, Brædstrup begravelsesforretning ApS
  75 75 10 81 Vis nummer
  Rosengade 23
  8740 Brædstrup
  Vis kort og ruteplan

  Genega Begravelsesforretning A/S er en nutidig begravelsesforretning, hvor respekt, empati, kvalitet og seriøsitet er sat i højsædet. I forbindelse med et dødsfald er en personlig og pålidelig vejledning meget vigtig, idet de beslutninger der tages,…