Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Horsens Begravelsesforretning ApS
  75 62 17... Vis nummer
  Sundvej 41
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Horsens Begravelsesforretning ApS - Se profilannonce

  At miste er en stor følelsesmæssig belastning for de pårørende. Vi har gennem mange årtier som bedemænd opbygget den nødvendige erfaring der skal til, for at hjælpe de pårørende bedst muligt gennem en meget svær periode. Vi står altid klar til at hjælpe pårørende, som har behov for en bedemand i Horsens. Vi kan hjælpe med en lang række opgaver, lige fra udfyldelse og fremskaffelse af de nødvendige papirer og attester, blomsterudsmykning og meget mere.

 2. Bedemandsforretningen Warburg og Bryde
  75 68 95... Vis nummer
  Irisvej 1
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Bedemandsforretningen Warburg og Bryde - Se profilannonce

  Bedemandsforretning Warburg og Bryde er din lokale bedemand i Horsens centrum. Bedemand Birgitte Warburg tilbyder personlig og praktisk hjælp i forbindelse med dødsfald, begravelse samt bisættelse og hjælper med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked med jeres nærmeste. Min relevante uddannelse og erfaring er mit fundament for tillid, ærlighed og forståelse i den svære tid. Jeg tilbyder også samtaler om døden og tager gerne ud til foredrag. Kontakt mig for mere information.

 3. GENEGA, Brædstrup begravelsesforretning ApS
  75 75 10... Vis nummer
  Rosengade 23
  8740 Brædstrup
  Vis kort og ruteplan

  Genega Begravelsesforretning A/S er en nutidig begravelsesforretning, hvor respekt, empati, kvalitet og seriøsitet er sat i højsædet. I forbindelse med et dødsfald er en personlig og pålidelig vejledning meget vigtig, idet de beslutninger der tages,…

 4. 75 62 10... Vis nummer
  Sundvej 35
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan

  Lad os mødes¿ Når vi mødes, er det vigtigt, at De føler Dem tryg. Vi kommer meget gerne i hjemmet for at rådgive Dem og lave aftaler omkring planlægningen af højtideligheden - hvis De ønsker det, kan vi også mødes på vores kontor.

 5. 75 64 84... Vis nummer
  Bjerrevej 115
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan

  Begravelsesforretningerne i Horsens og Omegn tilbyder tillid og tryghed i en svær tid. Vi hjælper til at komme lettest muligst igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst: - at tage mindeværdigværdig, fredelig og god…