Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. LT Totalentreprise & Maskinudlejning ApS
  46 40 07... Vis nummer
  Firmaet ligger i Havdrup og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan

  LT Totalentreprise & Maskinudlejning er en særdeles kvalitetsbevidst virksomhed hvilket betyder, at vi til hver en tid vil indfri dine forventninger i henhold til indgåedeaftaler. Med nogle af Danmarks billigste priser på maskinudlejning og et udvalg…

 2. Henning Have A/S
  75 36 29... Vis nummer
  Firmaet ligger i Vejen og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan
  Henning Have A/S - Se profilannonce

  Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder, men vi begrænser os ikke til de områder, og ingen opgave er for stor eller for lille. Fra det mindste kloak- og belægningsarbejde til de største bygge- og anlægsprojekter, koncentrerer vi os om én ting: Kundens behov. Vi sætter en ære i at se udfordringer og løsninger, hvor andre ser problemer og begrænsninger.

 3. Claus Lomholt
  40 11 76... Vis nummer
  Firmaet ligger i Grevinge og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan

  Claus Lomholt tilbyder entreprenørarbejde i Odsherred & omegn. Vores specialer er: Gravearbejde, kloak, nedrivning, flisearbejde og støbearbejde. Vi udfører dog også andre lign opgaver. Kontakt os venligst for tilbud og priser.