Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. NCC Construction Danmark A/S
  39 10 39 10
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan

  Vi skaber rammen for fremtidens, arbejde, boliger og kommunikation. NCC Construction beskæftiger sig med byggeri, anlægsopgaver, samt udvikling og salg af boliger i store dele af Danmark. Alle former for byggeopgaver, herunder både nybyggeri og renov…

 2. LT Totalentreprise & Maskinudlejning ApS
  46 40 07 30
  Firmaet ligger i Havdrup og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan

  Vi forhandler og tilbyder blandt andet træfældning, stubfræsning, bortkørsel af jord, grus og sten, træ- og barkflis, anlægsarbejde, muldjord og granitskærver. Træfældning kræver professionel ekspertise og forsigtighed. Vi fælder alle slags træer og…

 3. Jan Larsen ApS
  40 28 62 81
  Firmaet ligger i Sandved og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan
  Jan Larsen ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alt jord- og betonarbejde, entreprenørarbejde, murerarbejde og kloakarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, vedligeholdelse, forsikringsskader, badeværelser mv. for private og institutioner på hele Sjælland. Derudover tilbyder vi opføring af landbrugslader. Vi lægger meget vægt på, at arbejdet udføres godt både kvalitets- og håndværksmæssigt korrekt og overholder vore aftaler. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen.

 4. Henning Have A/S
  75 36 29 11
  Firmaet ligger i Vejen og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan
  Henning Have A/S - Se profilannonce

  Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder, men vi begrænser os ikke til de områder, og ingen opgave er for stor eller for lille. Fra det mindste kloak- og belægningsarbejde til de største bygge- og anlægsprojekter, koncentrerer vi os om én ting: Kundens behov. Vi sætter en ære i at se udfordringer og løsninger, hvor andre ser problemer og begrænsninger.

 5. Claus Lomholt
  59 65 82 62
  Firmaet ligger i Grevinge og tager også imod kunder fra Jerslev Sjælland.
  Vis kort og ruteplan

  Claus Lomholt tilbyder entreprenørarbejde i Odsherred & omegn. Vores specialer er: Gravearbejde, kloak, nedrivning, flisearbejde og støbearbejde. Vi udfører dog også andre lign opgaver. Kontakt os venligst for tilbud og priser.