Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 70 22 22 18
  Firmaet ligger i Ringsted og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej
  Bilforhandlere www.poa.dk

  Vi er autoriserede forhandlere af nogle af verdens bedste biler fra Volkswagen Gruppen. Desuden har vi store moderne værksteder, der kan yde en betryggende autoriseret service af din Volkswagen, Skoda.

  Læs mere på hjemmesiden
 2. MesterBiler
  63 41 63 90
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej
  bilforhandlere www.mesterbiler.dk

  Hos MesterBiler forhandler vi alle mærker og kan derfor frit rådgive dig omkring købet af din næste nye eller brugte bil. Vi sælger nemlig ikke kun biler - vi sælger MesterBiler!

  http://www.mesterbiler.dk
 3. AutoMester ApS
  63 41 89 88
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej
  AutoMester ApS - Se profilannonce

  AutoMester - Danmarks største autokæde. Intet kommer af sig selv... så derfor arbejder vi hver dag benhårdt for at være innovative og trendsættende i autobranchen.Vi gør en dyd ud af, at tilbyde vores medlemmer de bedste aftaler, med de bedste leverandører. Det har resulteret i, at vi i dag er største kæde af frie værksteder. Din lokale AutoMester er klar til en snak om, hvad han kan gøre for dig og din bil, så du kan tælles med blandt de mange tilfredse bilister. På gensyn hos AutoMester.

 4. Semler Retail A/S
  70 70 10 25
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej

  Ét telefonnummer 8 forhandlere. Kontakt med Vorsprung... 7070 1025! Nu behøver du kun ringe ET sted, for at få adgang til vort landsdækkende forhandlernet. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig med kontakt til vore 8 forhandlere. Besøg vor…

 5. Din Bilpartner ApS
  65 65 50 00
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej
  Din Bilpartner ApS - Se profilannonce

  Din Bilpartner er en værkstedskæde, som tilbyder optimal tryghed og reparation af alle bilmærker. Vi arbejder konstant på at blive endnu bedre - til størst mulig fordel for vore værkstedskunder. God kundeservice er en væsentlig del af Din Bilpartner, og vi bestræber os på at yde en god og hurtig service. Din lokale Din Bilpartner, er altid klar med rådgivning, svar på spørgsmål og gode tilbud. Din garanti for godt håndværk!

 6. 56 65 68 00
  Firmaet ligger i Køge og tager også imod kunder fra Haslev.
  Find vej

  Vi har eget værksted, pladeværksted og klargøring. Vi er forhandler af nye Fiat og KIA biler. Vi sælger brugte biler årg.2007 - 2014, vores lager er altid på 70 - 90 biler. Vi har afdelinger både Køge og Næstved med eget værksted, pladeværksted, og k…