Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Max Due A/S Fiat-Kia Køge
  56 65 68... Vis nummer
  Firmaet ligger i Køge og tager også imod kunder fra Haslev.
  Vis kort og ruteplan
  Max Due A/S Fiat-Kia Køge - Se profilannonce

  Vi er FIAT og KIA forhandler, med eget Aut. service,- og plade værksted samt reservedelslager for både Fiat, KIA og også ALFA ROMEO, som vi ligeledes er Aut. ALFA ROMEO servicecenter for, med reservedele og pladeværksted. Vi sælger også nyere brugte biler, og vores lager er altid på 70 - 90 biler. Vi har afdelinger i både Køge og Næstved. Kom forbi eller ring, vi er altid klar til at hjælpe dig.

 2. Dansk Splitleasing A/S
  70 22 44... Vis nummer
  Firmaet ligger i Faxe og tager også imod kunder fra Haslev.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Bilforhandlere

  Dansk Splitleasing tilbyder vores kunder at køre i firmabil uden beskatning. Dette kan lade sig gøre både for biler på hvide plader og biler på gule plader. Se mere på www.splitleasing.dk eller kontakt os på 70 22 44 28.

  www.splitleasing.dk
 3. Bil Center Syd A/S
  55 38 60... Vis nummer
  Firmaet ligger i Stensved og tager også imod kunder fra Haslev.
  Vis kort og ruteplan
  Bil Center Syd A/S - Se profilannonce

  Bil Center Syd's idégrundlag er at være en attraktiv leverandør af biler til både private købere og erhvervslivet samt være totalleverandør af ydelser i hele bilens levetid. Bil Center Syd ønsker at være blandt de førende m.h.t. kundetilfredshed og kvalitet, således at kunden føler sig værdsat og højt prioriteret ved al henvendelse til vores forretninger. Kontakt os for yderligere information.

 4. Bjarne Nielsen Køge
  70 80 86... Vis nummer
  Firmaet ligger i Køge og tager også imod kunder fra Haslev.
  Vis kort og ruteplan
  Bilforhandlere

  Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og leve…

  www.bn.dk
 5. Audi Kundecenter
  70 70 10... Vis nummer
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Haslev.
  Vis kort og ruteplan

  Ét telefonnummer 8 forhandlere. Kontakt med Vorsprung... 7070 1025! Nu behøver du kun ringe ET sted, for at få adgang til vort landsdækkende forhandlernet. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig med kontakt til vore 8 forhandlere. Besøg vor…