Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Monzes Auto
  20 98 98 60
  Grønlundvej 82 Fasterholt
  7330 Brande
  Find vej
  Monzes Auto - Se profilannonce

  Din Bilpartner er en værkstedskæde, som tilbyder optimal tryghed og reparation af alle bilmærker. Vi arbejder konstant på at blive endnu bedre - til størst mulig fordel for vore værkstedskunder. God kundeservice er en væsentlig del af Din Bilpartner, og vi bestræber os på at yde en god og hurtig service. Din lokale Din Bilpartner, er altid klar med rådgivning, svar på spørgsmål og gode tilbud. Din garanti for godt håndværk!

 2. Kibæk Autoværksted
  97 19 16 44
  Industriparken 2
  6933 Kibæk
  Find vej
  Kibæk Autoværksted - Se profilannonce

  Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Det er vi kommet rigtig langt med. Som kunde er du hos os altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning. Vores medarbejdere deltager i AutoMester's obligatoriske uddannelse, som gør at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. Det gør at vore kunders biler spænder fra de helt nye til veteran. Det handler om tillid.

 3. Claus Kragh Automobiler I/S
  70 89 79 58
  Firmaet ligger i Skjern og tager også imod kunder fra Herning.
  Find vej

  Vores autoværksted er moderne og vores arbejde er professionelt. Vi har alt det nyeste udstyr og kan servicere alle mærker og modeller, uanset om det er ældre biler eller helt nye. Vil tilbyder blandt andet alt indenfor mekanisk arbejde, klargøring t…

 4. Autoteam Ikast
  97 15 68 44
  Firmaet ligger i Ikast og tager også imod kunder fra Herning.
  Find vej

  Vi reparerer alle bilmærker. Personvogne og små varevogne. Værkstedet råder over diagnoseudstyr til næsten alle biler. Vi aftaler i hvert enkelt tilfælde med kunden angående reparationens omfang, for at opfylde de individuelle behov, i stedet for de…