Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Aars Boligforening
  98 62 24 13
  Firmaet ligger i Aars og tager også imod kunder fra Nibe.
  Find vej
  boligselskaber www.aarsbo.dk

  Aars Boligforening er en servicevirksomhed, hvis formål det er at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almennyttigt boligbyggeri, dvs. boliger for alle. Når Aars Boligforening bygger nye boliger gøres de altid ældre- og handicap…

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Nørresundby Boligselskab
  96 32 40 70
  Firmaet ligger i Nørresundby og tager også imod kunder fra Nibe.
  Find vej
  Nørresundby Boligselskab - Se profilannonce

  Nørresundby Boligselskab udlejer lejligheder og rækkehuse i Nørresundby, Aalborg, Pandrup, Sulsted, Langholt, Skørping og Hadsund. Vi har ældre-/plejeboliger i Nørresundby, Sulsted, Saltum, Hune og Hadsund samt ungdomsboliger i Nørresundby, Aalborg og Sulsted. 2500 boliger i Nordjylland - én af dem kan blive din!

 3. Lejerbo
  70 12 13 10
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Nibe.
  Find vej
  Lejerbo - Se profilannonce

  Lejerbo medvirker ved opførelse, udlejning, vedligeholdelse og modernisering af almene boliger overalt i Danmark. Vi administrerer, driver og udlejer ca. 40.000 boliger over hele landet, og flere er på vej. Vi vægter trivsel højt i veldrevne beboerstyrede ejendomme, der ikke drives for profittens skyld, men for lejernes. Lejerbos mission er at skabe rum for liv. Besøg os på www.lejerbo.dk eller ring på tlf. 70 12 13 10.

 4. Vivabolig
  96 30 94 60
  Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Nibe.
  Find vej

  Vivabolig administrerer 3.755. Vi kan tilbyde bolig rundt om i Aalborg, så du kan bo i det område der passer dig bedst. Vi har dgl. samarb. med AKU, Aalborg Komm. Teknisk Forvaltning, Ældre- & Handicapforvaltn. Boligselskabernes Landsforen. & andre b…