Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 86 61 36 66
  Dalgas Alle 129
  7800 Skive
  Find vej

  Brøndum Boliger udlejer gode boliger til familier og erhvervslejemål i Viborg og Skive. Siden grundlæggelsen i Viborg for mere end 60 år siden er navnet Brøndum blevet synonym med kvalitet - et familiefirma, som passer på sine ting, og som tager sig…

 2. Lejerbo
  70 12 13 10
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra Skive.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Boligudlejning www.lejerbo.dk

  Vores lejeboliger er indrettet så forskelligt, at næsten alle behov kan tilgodeses. Eksempelvis har vi: Familieboliger, ungdomsboliger, ældreboliger, medejerboliger og seniorbofællesskaber.

  Læs mere på hjemmesiden
 3. Aars Boligforening
  98 62 24 13
  Firmaet ligger i Aars og tager også imod kunder fra Skive.
  Find vej
  boligselskaber www.aarsbo.dk

  Aars Boligforening er en servicevirksomhed, hvis formål det er at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almennyttigt boligbyggeri, dvs. boliger for alle. Når Aars Boligforening bygger nye boliger gøres de altid ældre- og handicap…

  Læs mere på hjemmesiden
 4. Arbejdernes Andelsboligforening
  97 52 27 33
  Albert Diges Vej 20
  7800 Skive
  Find vej

  Arbejdernes Andels-Boligforening har gode og sunde boliger til dig. Du kan læse mere om de enkelte boliger og om os inde på vores hjemmeside.

 5. Tømrerfirmaet Arne Poulsen A/S
  86 62 32 13
  Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Skive.
  Find vej
  Tømrerfirmaet Arne Poulsen A/S - Se profilannonce

  Tømrerfirmaet Arne Poulsen A/S er grundlagt for 47 år siden af Henning Dam. Alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Vi holder det vi lover. Det er kvalitet.

 6. Kaj Ove Madsen A/S
  97 52 70 00
  Bjørnevej 4
  7800 Skive
  Find vej

  Kaj Ove Madsen A/S har over 40 års erfaring med byggeopgaver indenfor bolig og erhverv, udført som total-, hoved- og fagentrepriser.