Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Botilbuddet Grønnehaven
  59 36 36 36
  Annebergparken 37 A
  4500 Nykøbing Sj.
  Vis kort og ruteplan
  Botilbuddet Grønnehaven - Se profilannonce

  Velkommen til Grønnehaven. Vi arbejder på målrettet at sætte dine behov og udvikling i centrum. Vi arbejder med at opbygge ligeværdige anerkendende relationer. Nøgleord for os er tillid, ligeværdighed, åbenhed, ærlighed og autenticitet. Vi har to fælleshuse, som begge er ældre hyggelige villaer, hvor atmosfæren og indretningen bærer præg af hjemlig hygge. Lejlighederne er pavillonbyggeri på ca. 45 m² med soveværelse, køkken-alrum og toilet/bad.

 2. 55 38 13 14
  Over Vindingevej 21
  4760 Vordingborg
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen til Opholdsstedet Unika. Klik ind på vores hjemmeside, hvor vi forsøger at fortælle kommende beboere, pårørende og behandlere om vores daglige liv i Over Vindinge. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 3. Musholm Ferie, Sport og Konference
  70 13 77 00
  Musholmvej 100
  4220 Korsør
  Vis kort og ruteplan
  Musholm Ferie, Sport og Konference - Se profilannonce

  Musholm Ferie, Sport og Konference er det sted, hvor mennesker med en funktionsnedsættelse bliver mødt af muligheder frem for begrænsninger. Alle vores huse er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere. Der er ingen overflødige dørtrin og husene er udstyret med alle nødvendige hjælpemidler. For personlige hjælpere samt andre rejsefæller er arbejdsmiljøet i top. Dette giver mulighed for et ubesværet ophold.