Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Chefens Diner Transportable ApS
  38 60 85 11
  Firmaet ligger i Kirke Hyllinge og tager også imod kunder fra Hørsholm.
  Find vej
  Chefens Diner Transportable ApS - Se profilannonce

  Chefens Diner Transportable blev startet i 1973 og har siden vokset sig større og større grundet vores høje kvalitet og gode service. Vi er altid på forkant med udvikling og årstiden, så vi altid kan sammensætte spændende menuforslag til fornuftige priser. Handler det om barnedåb, fødselsdag, bryllup eller anden festlig lejlighed, så klik ind på vores hjemmeside og lad dig inspirere eller ring på 3860 8511 og lad os få en snak om arrangementet.

 2. 49 14 05 55
  Firmaet ligger i Nivå og tager også imod kunder fra Hørsholm.
  Find vej

  Restaurant Trekosten ligger ved indsejlingen til Nivå Havn, med en fantastisk udsigt til øen Hven - Svenskekysten, nordligedel af Øresund med Kronborg, Sletten og Laveskov.

 3. Jespers Torvekøkken ApS
  78 77 74 63
  Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra Hørsholm.
  Find vej
  Jespers Torvekøkken ApS - Se profilannonce

  I Jespers Torvekøkken serverer vi lækker mad, som er tilberedt af sæsonens friske råvarer. Vores mad er ligetil, og hvad du ser, er hvad du får. Dette gælder både vores frokostmad, vores forskellige buffeter og vores menuer. Alle retter bliver altid udtænkt efter, hvad der er til rådighed af sæsonens råvarer, hvilket gør retterne alsidige, friske og ikke mindst aktuelle.

 4. 45 57 10 57
  Rungsted Strandvej 111
  2960 Rungsted Kyst
  Find vej

  Karen Blixen Museet er beliggende overfor Rungsted Havn. Museet består af Blixens private hjem, udstillings areal, galleri, film-rum, bibliotek, park og blomsterhave, café og butik. Museet har løbende særudstillinger og arrangementer.

 5. 49 19 45 00
  Firmaet ligger i Humlebæk og tager også imod kunder fra Hørsholm.
  Find vej

  Bolette tilbereder af gode råvarer friske fisk, kød og fjerkræ fra danske producenter, inspireret af det danske, franske og italienske køkken. Serveret i hyggelig atmosfære med Anders' personlige betjening. Besøg også vores store overdækkede terrasse…