Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Holger Danske Bustrafik A/S
  70 11 12 00
  Firmaet ligger i Slangerup og tager også imod kunder fra 2600 Glostrup.
  Find vej
  Holger Danske Bustrafik A/S - Se profilannonce

  Holger Danske Bustrafik er en full-service bustransport leverandør. Vi løser dagligt store som små opgaver for både offentlige som private virksomheder, for foreninger og private. Vores medarbejdere sikrer en ordentlig, professionel og hurtig håndtering hver gang. For Holger Danske Bustrafik er jeres kommende udflugt eller oplevelsestur ikke blot et kryds i booking-kalenderen.

 2. LEIFS BUSSERVICE
  21 23 45 45
  Firmaet ligger i Tune og tager også imod kunder fra 2600 Glostrup.
  Find vej
  Buskørsel www.leifsbusservice.dk/

  Et godt busselskab, man kan stole på! Efter 20 år med stor buspark har jeg nu solgt fra og driver et lille busselskab, som i dag hedder LEIFS BUSSERVICE. Det giver bedre tid til at kræse for mine kunder. Kørsel i ind- og udland - stort som småt. Vi …

  Læs mere på hjemmesiden
 3. 40 20 50 45
  Firmaet ligger i Valby og tager også imod kunder fra 2600 Glostrup.
  Find vej
  Valby Busser ApS - Se profilannonce

  National og International buskørsel. Vi garanterer altid sikker ud- og hjemkørsel i forbindelse med ethvert arrangement af privat eller erhvervsmæssig karakter. Prisen er konkurrencedygtig, - fast pris aftales på forhånd.