Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

  Sydthy Rute- & Turistfart
  97 95 61... Vis nummer
  Kammersgårdsvej 18 Ydby
  7760 Hurup Thy
  Vis kort og ruteplan
  Sydthy Rute- & Turistfart - Se profilannonce

  Sydthy Rute- og Turistfart har hjemsted i det naturskønne Thy i Nordvestjylland, hvor vi i mange år har drevet rute- og turistkørsel. Vi er et familieejet firma, hvor både mand og hustru er aktive chauffører. Derforuden har vi flere erfarne fastansatte chauffører, som hver dag ligeledes servicerer vore kunder. Vores nøgleord har altid været: God kundeservice, velholdte og rengjorte busser og konkurrencedygtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på turistkørsel.

  DK Bus
  75 65 25... Vis nummer
  Gotlandsvej 32
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  DK Bus - Se profilannonce

  Er du på udkig efter kompetent kørelejlighed til familiefesten, fodboldstævnet, europa-rundturen eller spejderlejren? Hos DKBUS har vi mange års erfaring i arbejdet med udlejning af busser, minibusser og skolebusser med chauffører samt arrangering af busture. Da sikkerheden er den vigtigste forudsætning for en hyggelig og behagelig rejse, lægger vi afgørende vægt på at sikkerheden er i top. Vi beskæftiger kun erfarne chauffører og kører altid med busser i god stand. Kontakt os for mere info.

  Madsens Turist Ørsted ApS
  86 48 80... Vis nummer
  Mosevænge 2
  8950 Ørsted
  Vis kort og ruteplan
  Madsens Turist Ørsted ApS - Se profilannonce

  Vi har begge flere års erfaring i taxikørsel, rute samt turistkørsel. Madsen's Turist er altid garant for en behagelig og præcis oplevelse og vægter kundens tilfredshed meget højt da vi lever af glade kunder. Vi kører gerne længere ture som f.eks endagsudflugter, indkøbsture, udenlandskørsel, kørsel ifbm idrætsstævner mm. Skulle du have nogle specielle ønsker eller vil du gerne høre mere om vore ydelser så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Billum Busser
  88 81 28... Vis nummer
  Rønnealle 3
  6851 Janderup Vestj
  Vis kort og ruteplan
  Billum Busser - Se profilannonce

  Spar dine fusser... Kør med Billum Busser - Vi har gennem mange år leveret kvalitetstransport til virksomheder, private og institutioner. Vi har opbygget en stor viden og erfaring, der gør os i stand til løse individuelle opgaver, små som store - også handicapkørsel. Vi sikrer Dem fast pris ved udarbejdelse af oplæg samt skriftligt tilbud og særdeles konkurrencedygtige priser. Hos os er kunden i centrum. Ring og få en snak om dine muligheder på tlf.: 7525 8386. Vi er medl. af Danske Busvognmænd.

  70 20 20... Vis nummer
  Ledreborg Alle 22,
  4000 Roskilde
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Busselskaber

  Roskildebus & CphBus & Partybus.dk er alt andet end et almindeligt busselskab. Vi er en transportvirksomhed beliggende midt på Sjælland, hvor vores døgnbemandede hovedkvarter befinder sig. Almindelig turisttrafik, VIP-kørsel eller partybus - vi lave…

  Læs mere på hjemmesiden
  Nyborg Rejser A/S
  65 31 13... Vis nummer
  Nymarksvej 61
  5800 Nyborg
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 08:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 16:00
  TIRSDAG
  08:00 - 16:00
  ONSDAG
  08:00 - 16:00
  TORSDAG
  08:00 - 16:00
  FREDAG
  08:00 - 16:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Nyborg Rejser A/S - Se profilannonce

  Nyborg Rejser A/S arrangerer rejser samt en- og flerdages busture i ind- og udland for private og erhverv. Vi tilbyder bl.a. storbyrejser, krydstogter, udflugter til forskellig kulturelle og sportmæssige events samt bus- og turistkørsel med egne moderne busser. Vi lægger stor vægt på god service og gennemført kvalitet, så din næste rejse lever op til dine forventninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Nygaards Turist & Minibusser
  57 83 35... Vis nummer
  Fulbyvej 4 T
  4180 Sorø
  Vis kort og ruteplan
  Nygaards Turist & Minibusser - Se profilannonce

  Hos Nygaards Turist & Minibusser er kunden altid i centrum. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov og gør alt for at opfylde dine forslag og ønsker til en opgave. Det er vores ønske, at netop din opgave, bliver løst og udført på den bedst mulige måde og at du derved får en uforglemmelig oplevelse sammen med os. Som kunde hos Nygaards Turist & Minibusser, kan du selv være med til at tilrettelægge din egen tur eller du kan overlade hele opgaven til os.

  Sønderjyske Turistfart
  74 63 09... Vis nummer
  Industrivej 7
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  Sønderjyske Turistfart - Se profilannonce

  Vi tilbyder kørsel indenfor turistkørsel, handicapkørsel - ja, vi dækker et bredt område og kan sikkert også hjælpe dig med dine transport-ønsker. Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og Danske Busvognmænd

  Restaurant Oksen ApS
  75 62 69... Vis nummer
  Grønnegade 3
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 10:00 - 22:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  10:00 - 22:00
  TIRSDAG
  10:00 - 22:00
  ONSDAG
  10:00 - 22:00
  TORSDAG
  10:00 - 22:00
  FREDAG
  10:00 - 22:00
  LØRDAG
  09:30 - 22:00
  SØNDAG
  09:30 - 22:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Restaurant Oksen ApS - Se profilannonce

  Du finder hverken finere fransk mad eller snobbede tjenere på Restaurant Oksen. Vi holder nemlig stædigt fast i det koncept, som i mere end 28 år har fået vores gæster til at vende tilbage: Gode bøffer, lækre vine og en afslappet atmosfære. Vi gør alt hvad vi kan, for at din aften skal blive mindeværdig. Det afspejler sig i den måde,vi taler med vores gæster på. Og det går igen i vores enkle og fasttømrede koncept, at det skal være let og ligetil at få en god oplevelse. BEMÆRK vi har frokostmenu

  Hafnia Rejser
  59 43 11... Vis nummer
  Ahlgade 7
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 09:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  09:00 - 16:00
  TIRSDAG
  09:00 - 16:00
  ONSDAG
  09:00 - 16:00
  TORSDAG
  09:00 - 16:00
  FREDAG
  09:00 - 16:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Hafnia Rejser - Se profilannonce

  Hafnia Rejser har gennem årene sendt mange glade rejsegæster på ferie, enten på egne rejser eller rejser formidlet gennem en af vores mange gode samarbejdspartnere. Vores rejsebureau arrangerer bl.a. skiferier med bus, fly eller kør-selv, busrejser både sommer og vinter, Vitus rejser, grupperejser, turistkørsel og rundrejser m.m. Hafnia står for service, tryghed og sikkerhed på hele rejsen. Kontakt os gerne for mere information eller besøg vores hjemmeside.

  Arnes Busser
  20 12 62... Vis nummer
  Seerdrupvej 50 Gerlev
  4200 Slagelse
  Vis kort og ruteplan
  Arnes Busser - Se profilannonce

  Service, rettidighed og et smil er vigtigt for os. Vi råder over busser for 5-49 personer til selskaber, konferencer, fester med mere, busser med eller uden lift, liftbusser med bagagetrailer, et minibus samt kørestoletransport med plads til op til 9 stole. Læs mere på hjemmesiden eller ring for at få en uforpligtende snak om muligheder og priser.

  Restaurant Backhaus ApS
  75 42 11... Vis nummer
  Grydergade 12
  6760 Ribe
  Vis kort og ruteplan

  Restaurant Backhaus. Kun 50 m fra Domkirken lige midt i Ribe by ligger Restaurant Backhaus, som udover at være en hyggelig restaurant og festlokaler med plads til 120 personer også tilbyder overnatningsmuligheder. Vi har et traditionelt dansk køkken,…

  Jettes Bus
  40 13 60... Vis nummer
  Digevej 95
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Jettes Bus - Se profilannonce

  Vort rutinerede personale er garanti for komfortabel og sikker ud- og hjemkørsel i forbindelse med ethvert arrangement af privat eller erhvervsmæssig karakter. Blandt vore kunder har vi både nogle af Danmarks største og nogle af de mindste virksomheder. Prisen vil aldrig komme bag på kunderne, - den er aftalt på forhånd. Alle får samme gode service til konkurrencedygtige priser.

  Hemmingsens Busser
  54 77 90... Vis nummer
  Engestoftevej 42 Slemminge
  4990 Sakskøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hemmingsens Busser - Se profilannonce

  Hemmingsens Busser er et mindre familievirksomhed, som i dag drives af 3. generation. Vi har 8 busser til rådighed i str. fra 10-55 pers., hvor af nogle af dem er indrettet med lift og til kørestolsbrugere. Sikkerhed, komfort og ikke mindst service, er noget vi er meget stolte af at kunne tilbyde når du kører med Hemmingsens Busser. Hemmingsens Busser er medlem af Danske Busvognmænd og er derfor altid informeret om nye love og tiltag inden for branchen.

  Snedsted Turistbusser
  97 93 40... Vis nummer
  Nordmarksvej 1
  7752 Snedsted
  Vis kort og ruteplan
  Snedsted Turistbusser - Se profilannonce

  Snedsted Turistbusser har mange faste partnerskaber med både private og offentlige virksomheder, der har brug for sikkerhed og præcision, handicapkørsel, skolekørsel, turistkørsel, plejehjemskørsel m.m. Står du og mangler persontransport i ind- eller udland, så kontakt os for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud.

  Hanstholm Rejser og Turistfart
  97 96 10... Vis nummer
  Rebslagervej 8
  7730 Hanstholm
  Vis kort og ruteplan
  Hanstholm Rejser og Turistfart - Se profilannonce

  Hos Hanstholm Rejser kan du nemt, hurtigt og sikkert bestille din busrejse online eller kontakte en medarbejder, som hjælper dig. Vi har et stort udvalg af veltilrettelagte busrejser over hele Europa. Hos os følger bus, chauffør og rejseleder vore busgæster på hele rejsen, så du får en tryg og spændende rejse. Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig ferie!

  Gamle Humlebæk Kro - Anno 1740
  49 19 02... Vis nummer
  Humlebæk Strandvej 2 A
  3050 Humlebæk
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  Lukket
  TIRSDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00
  ONSDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00
  TORSDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00
  FREDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00
  LØRDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00
  SØNDAG
  12:00 - 16:00, 17:30 - 21:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Gamle Humlebæk Kro - Anno 1740 - Se profilannonce

  Klassisk dansk mad tilberedt efter alle kunstens regler - serveret i vores hyggelige gamle kro med Kongelig bevilling anno 1740. Mange beretter, at de under deres visit hos os har hørt tiden stå stille, hjerter banke og smagsløg sukke. Vidste man ikke bedre, lyder det nærmest moderne. At få traditionerne til at følge med tiden er netop det, der optager os mest. Kroens gæster ved, at vi gør det på vores ganske egen måde og hylder de klassiske dyder.

  Bellinge Turistfart
  65 96 10... Vis nummer
  Brogårdsvej 40 Bellinge
  5250 Odense SV
  Vis kort og ruteplan
  Bellinge Turistfart - Se profilannonce

  Hos Bellinge Turistfart ApS er du altid sikret et højt servicenivau som kunde, når du kører med vores busser.¿ Vort rutinerede personale er garanti for en komfortabel og sikker ud- og hjemkørsel, i forbindelse med ethvert arrangement af privat eller erhvervsmæssig karakter.¿ Vi lægger vægt på, at tidsplanerne passer så nøjagtigt så muligt. Hvis følgende har vakt din interesse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

  Hirtshals Turistfart
  98 94 51... Vis nummer
  Dalsagervej 13
  9850 Hirtshals
  Vis kort og ruteplan
  Hirtshals Turistfart - Se profilannonce

  Hirtshals - Hjørring Busservice vil gerne fremstå som et kvalitetsbevidst firma beliggende i Nordjylland. Dette gælder naturligvis både for bus, taxi og godstransport. Vi er altid klar med professionel rådgivning. Vi mener at De bør vælge os, da vi har den erfaring som er nødvendig for at betjene Dem bedst og derfor levere de bedste resultater.

  Gudhjem Bus
  22 98 63... Vis nummer
  Lærkevej 7
  3751 Østermarie
  Vis kort og ruteplan
  Gudhjem Bus - Se profilannonce

  Buskørsel med busser fra 9 til 51 personer. Når du har valgt Gudhjem Bus, har du valgt et busselskab som gør alt for at du skal få en behagelig og tryg rejse som muligt. Læs mere på hjemmesiden.

  86 96 80... Vis nummer
  Gl Skanderborgvej 141 Farre
  8472 Sporup
  Vis kort og ruteplan

  Farre Turistbusser har eksisteret siden 1938 og har derfor en stor erfaring i turistkørsel. Vi har moderne turistbusser, som kan rumme fra 10 til 56 personer. Vi sætter en ære i at levere den bedste vare indenfor vores område, hvorfor vi altid kører…

  Vipperød Bustrafik
  59 18 20... Vis nummer
  Tempelvej 22
  4390 Vipperød
  Vis kort og ruteplan
  Vipperød Bustrafik - Se profilannonce

  Den 25. januar 2005 kunne Jan Jensen fejre sin 50 års fødselsdag og firmaets25 års jubilæum. I dag råder Vipperød Bustrafik over moderne turist- og minibusser. Alle busser er rene og velholdte og chaufførerne er veluddannede og serviceminded.Sikkerhed, service og komfort er i højsædet hos Vipperød Bustrafik. Vipperød Bustrafik er medlem af Danske Busvognmænd og er derfor altid informeret om nye love og tiltag inden for branchen.

  Carlsens Hotel
  98 49 90... Vis nummer
  Havnebakken 8 Vesterø Havn
  9940 Læsø
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 11:00 - 20:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  11:00 - 20:00
  TIRSDAG
  11:00 - 20:00
  ONSDAG
  11:00 - 20:00
  TORSDAG
  11:00 - 20:00
  FREDAG
  11:00 - 20:00
  LØRDAG
  11:00 - 20:00
  SØNDAG
  11:00 - 20:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Carlsens Hotel - Se profilannonce

  Carlsens Hotel ligger ved vandet på Læsø, lige ved Vesterøs færgeterminal og byder på traditionelt dansk køkken og gratis trådløs internetadgang samt parkering. De hyggelige lyse værelser har fladskærms-tv med dvd-afspiller. Hotellets restaurant serverer friske fiskeretter/skaldyrsretter, lækker møre bøffer, samt et bredt udvalg af klassisk Dansk smørrebrød. I de varme måneder kan gæsterne spise på terrassen med udsigt over havn og strand, samt nyde den smukke solnedgang.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 14
 7. Flere resultater