Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Jettes Bus
  40 13 60... Vis nummer
  Digevej 95
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Jettes Bus - Se profilannonce

  Vort rutinerede personale er garanti for komfortabel og sikker ud- og hjemkørsel i forbindelse med ethvert arrangement af privat eller erhvervsmæssig karakter. Blandt vore kunder har vi både nogle af Danmarks største og nogle af de mindste virksomheder. Prisen vil aldrig komme bag på kunderne, - den er aftalt på forhånd. Alle får samme gode service til konkurrencedygtige priser.

 2. Schmidts Turisttrafik A/S
  43 63 03... Vis nummer
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan

  Schmidts Turisttrafik A/S er et 100% privatejet turistbusselskab, der råder over moderne og komfortable turistbusser med en kapacitet fra 5-79 personer. Størstedelen af firmaets kørsel udføres indenfor incoming-rejsebureauer med kørsel for udenlandsk…

 3. Jyttes Bus
  47 17 73... Vis nummer
  Firmaet ligger i Ølstykke og tager også imod kunder fra København.
  Vis kort og ruteplan
  Jyttes Bus - Se profilannonce

  Hos Jyttes Bus er De altid som kunde sikret et højt servicenivau. Vort rutinerede personale er garanti for komfortabel og sikker ud- og hjemkørsel i forbindelse med ethvert arrangement af privat eller erhvervsmæssig karakter. Prisen vil aldrig komme bag på kunderne, - den er aftalt på forhånd. Alle får samme gode service til konkurrencedygtige priser. Vi er medlem af Brancheforeningen Danske Busvognmænd.

 4. LEIFS BUSSERVICE
  21 23 45... Vis nummer
  LEIFS BUSSERVICE - Se profilannonce

  Et godt busselskab, man kan stole på! Efter 20 år med stor buspark har jeg nu solgt fra og driver et lille busselskab, som i dag hedder LEIFS BUSSERVICE. Det giver bedre tid til at kræse for mine kunder. Kørsel i ind- og udland - stort som småt. Vi kører med erfarne og veluddannede chauffører. I tilfælde af større opgaver med flere busser samarbejder jeg med gode professionelle vognmænd. Leifs busservice kører overalt i landet, på alle årets tider.

 5. Valby Busser ApS
  40 20 50... Vis nummer
  Vigerslev Allé 168
  2500 Valby
  Vis kort og ruteplan
  Valby Busser ApS - Se profilannonce

  Mangler du en kørelejlighed til et privat eller erhvervsarrangement? Hos Valby Busser tilbyder vi kompetent kørsel til og fra arrangementer af enhver karakter. Vi garanterer, at sikkerheden altid er i top, men vores glade og imødekommende chauffører medvirker også til, at turene kendetegnes af god stemning og godt humør. Vi tror på, at vores fokus på punktlighed og sikkerhed er forudsætningen for, at dit selskab får en behagelig rejse i højt humør.