Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Allingåbro Total Byg A/S
  86 48 16... Vis nummer
  Hovedgaden 15
  8961 Allingåbro
  Vis kort og ruteplan
  Allingåbro Total Byg A/S - Se profilannonce

  Allingåbro Totalbyg A/S udfører alt inden for nybyggeri, institutionsbyggerier, om- og tilbygning samt udskiftning af døre, vinduer og køkken. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har altid prioriteret kvalitet og service meget højt. Vi sørger også gerne for de andre håndværkere. Ring for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud!

 2. Djurs Byg.dk
  86 31 71... Vis nummer
  Kanneshøjvej 20 Fjellerup
  8585 Glesborg
  Vis kort og ruteplan
  Djurs Byg.dk - Se profilannonce

  Solidt håndværk gennem mere end 30 år! Arkitekttegnede huse, individuelt byggeri, ombygninger, tilbygninger, nybyggeri, totalentrepriser, reparationer, vinduer, døre, glarmesterarbejde m.m. Livskvalitet, også i fritiden.

 3. 46 35 30... Vis nummer
  Kattegatvej 12
  8500 Grenaa
  Vis kort og ruteplan

  Byggefirmaet Knakker & Nielsen ApS udfører alt tømrerarbejde og betonarbejde, og har stor erfaring inden for halbyggeri. Tømrerarbejdet omfatter renovering, udskiftning af vinduer, nybyggeri, tagudskiftning, lægning af alle slags gulve, også skib…

 4. 86 48 15... Vis nummer
  Drammelstrupvej 12 Drammelstrup
  8961 Allingåbro
  Vis kort og ruteplan
  Rasmus Erik Simonsen - Se profilannonce

  Vognmandsforretningen Rasmus Erik Simonsen tilbyder køb/salg samt transport af grise og kreaturer og forhandler et stort udvalg af landbrugs- og entreprenørmaskiner til rimelige priser. Vi løser store såvel som små opgaver og samarbejder både med virksomheder og private. Vi overholder vores aftaler og vores ansatte sætter en ære i at fremstå som servicemindede. Kontakt os i dag!

 5. Entreprenør Bs Kristiansen
  29 24 14... Vis nummer
  P Madsens Vej 12 Ramten
  8586 Ørum Djurs
  Vis kort og ruteplan
  Entreprenør Bs Kristiansen - Se profilannonce

  Velkommen til entreprenør Bs Kristiansen. Virksomheden er beliggende midt på djursland og ejes af Brian Svith Kristiansen, som er udlært anlægsstruktør og autoriseret kloakmester. vi udfører kvalitetsarbejde og har mere end 20 års erfaring med arbejde både for husejere , erhversdrivende og sommerhusejere. Vi arbejder primært i Norddjurs, Syddjurskommuner, samt i Randers og Århusområdet.

 6. HUJ A/S
  86 48 34... Vis nummer
  Energivej 22
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan
  HUJ A/S - Se profilannonce

  HUJ A/S er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, med mere end 30 års erfaring i byggebranchen. Vi løser opgaver indenfor beton-, murer- og tømrerarbejder i fagentrepriser, samt hovedentrepriser. Opgavernes omfang kan variere fra små reparationsopgaver til store om- og nybygninger.Vore særlige kompetencer er restaurering, ombygning og nybyg af kirker, sognegårde, slotte, herregårde og lign. byggeri, hvor der værnes om de håndværksmæssige traditioner. Læs mere om virksomheden på www.huj.dk.

 7. 40 19 68... Vis nummer
  Firmaet ligger i Rønde og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan

  Kasper Sørensen er et mindre entreprenørfirma, der løser alle små og mellemstore opgaver indenfor jord, kloak, beton og drænarbejde. Vi fokuserer på kundernes ønsker, og har altid kvalitet i højsædet.

 8. Ma-montage
  40 72 37... Vis nummer
  Vestervænget 21
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan
  Ma-montage - Se profilannonce

  Vi tilbyder totalløsinger inden for kornopbevaring samt service på alle gængse mærker, både i Danmark og udlandet. Vi laver service og montage på gastætte siloer, tanke og transportanlæg samt maleblande-anlæg. Vi er leveringsdygtige i gastætte siloer i alle størrelser og kan levere en totalløsning indenfor kornopbevaring med fuld tilbehørsprogram med blæser, trapper, gangbroer, fundamenter og danskproducerede styringstavler m.m. Vi leverer din silo direkte til din dør, så ring allerede i dag.

 9. Tårup Entreprenørforretning
  20 48 30... Vis nummer
  Gjesingvej 19 Tårup Mark
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan
  Tårup Entreprenørforretning - Se profilannonce

  Tårup Entreprenørforretning drives af aut. kloakmester Flemming Danielsen. Virksomheden opererer hovedsagelig Østjylland og tilbyder at udføre opgaver indenfor bla. entreprenørarbejde, kloakopgaver, flise- og stenbelægning, etablering af sokkel, træfældning, græsslåning m.m. Læs mere på hjemmesiden.

 10. VAM A/S
  86 49 23... Vis nummer
  Limevej 5 V Alling
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 08:00 - 13:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Telefontid

  MANDAG
  08:00 - 16:00
  TIRSDAG
  08:00 - 16:00
  ONSDAG
  08:00 - 16:00
  TORSDAG
  08:00 - 16:00
  FREDAG
  08:00 - 13:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  VAM A/S - Se profilannonce

  VAM A/S VAM A/S er et moderne entreprenørfirma, som tilbyder jord-, kloak-, og belægningsarbejde med erfarne medarbejdere og moderne material. Vi har stor fokus på overholdelse af tids ¿ og kvalitetskrav, så du som kunde opnår det bedste resultat. Vores høje faglige niveau, mangeårige projekterfaring og evne til at være fleksible, giver et optimalt udgangspunkt for en faglig sparring. Dermed har du, med os som samarbejdspartner, altid det bedste beslutningsgrundlag. Kontakt os for mere info.

 11. Gerstrøm Transport
  86 39 46... Vis nummer
  Firmaet ligger i Ryomgård og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan
  Gerstrøm Transport - Se profilannonce

  Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver inden for anlægsarbejde, entreprenør- og kloakarbejde. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening, som lægger vægt på kvalitets- og håndværksmæssigt udført arbejde, som selvfølgelig bliver udført til konkurrencedygtige priser. Derudover bidrager vi gerne med konsulentbistand, hvis De selv har lyst til at gå i haven - men bare ikke ved hvor De skal starte. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.

 12. Eskil Lange
  40 15 87... Vis nummer
  Firmaet ligger i Hornslet og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan
  Eskil Lange - Se profilannonce

  Eskil Lange er en Entreprenørvirksomhed som har over 35 år erfaring med at lave alt indenfor entreprenørarbejde, kloakrensning og anlægsarbejde. Vi lægger fliser, reparere veje og står for snerydning om vinteren. Desuden er vi specialister i at lægge omfangsdræn, så du undgår fugt i fundament og sokkel og derved slipper for vand i kælderen. Skriv en e-mail eller giv os et kald for et uforpligtende tilbud!

 13. 86 33 25... Vis nummer
  Hjembækvej 28 A Sangstrup
  8500 Grenaa
  Vis kort og ruteplan

  Vi er et gammelt velrenomeret firma som udfører alt indenfor murerbranchen, incl. anlægsarbejder og renovering af kirker samt fredede bygnínger. Vi er autoriseret kloakmester.

 14. 86 48 80... Vis nummer
  Kirkegade 1
  8950 Ørsted
  Vis kort og ruteplan

  Virksomheden udfører alle opgaver indenfor jord- og kloakarbejde samt belægning. Vi udfører små og størrer arbejder for private samt det offentlige.

 15. Gerstrøm Entreprenør ApS
  86 39 46... Vis nummer
  Firmaet ligger i Ryomgård og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan
  Gerstrøm Entreprenør ApS - Se profilannonce

  Velkommen til Gerstrøm ApS - Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver indenfor anlægsarbejde-, entreprenør- og kloakarbejde, byggemodning, belægning, nedbrydning m.m. Indenfor det seneste år har vi startet egen vognmandsforretning og med ny stenknuser kan vi håndtere større nedbrydnings-opgaver. Vi udlejer også materiel - ring eller mail til os for et uforpligtende tilbud.