Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Allingåbro Total Byg A/S
  86 48 16 52 Vis nummer
  Hovedgaden 15
  8961 Allingåbro
  Vis kort og ruteplan
  Allingåbro Total Byg A/S - Se profilannonce

  Allingåbro Totalbyg A/S udfører alt inden for nybyggeri, institutionsbyggerier, om- og tilbygning samt udskiftning af døre, vinduer og køkken. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har altid prioriteret kvalitet og service meget højt. Vi sørger også gerne for de andre håndværkere. Ring for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud!

 2. 86 31 71 05 Vis nummer
  Kanneshøjvej 20 Fjellerup
  8585 Glesborg
  Vis kort og ruteplan

  Solidt håndværk gennem mere end 30 år! Arkitekttegnede huse, individuelt byggeri, ombygninger, tilbygninger, nybyggeri, totalentrepriser, reparationer, vinduer, døre, glarmesterarbejde m.m. Livskvalitet, også i fritiden.

 3. 86 48 15 16 Vis nummer
  Drammelstrupvej 12 Drammelstrup
  8961 Allingåbro
  Vis kort og ruteplan
  Rasmus Erik Simonsen - Se profilannonce

  Vognmandsforretningen Rasmus Erik Simonsen tilbyder køb/salg samt transport af grise og kreaturer og forhandler et stort udvalg af landbrugs- og entreprenørmaskiner til rimelige priser. Vi løser store såvel som små opgaver og samarbejder både med virksomheder og private. Vi overholder vores aftaler og vores ansatte sætter en ære i at fremstå som servicemindede. Kontakt os i dag!

 4. 40 21 79 25 Vis nummer
  Revnvej 1 Vejlby
  8500 Grenaa
  Vis kort og ruteplan

  Velkommen til Entreprenørfirmaet Børge Juul. Vi udfører alle former for kloak- og fundamentarbejde fx kloakservice, fundamentforstærkninger m.m. Vil du vide mere om virksomheden og hvad vi udfører, er du velkommen til at kontakte os.

 5. HUJ A/S
  86 48 34 00 Vis nummer
  Energivej 22
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan
  HUJ A/S - Se profilannonce

  HUJ A/S er en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, med mere end 30 års erfaring i byggebranchen. Vi løser opgaver indenfor beton-, murer- og tømrerarbejder i fagentrepriser, samt hovedentrepriser. Opgavernes omfang kan variere fra små reparationsopgaver til store om- og nybygninger.Vore særlige kompetencer er restaurering, ombygning og nybyg af kirker, sognegårde, slotte, herregårde og lign. byggeri, hvor der værnes om de håndværksmæssige traditioner. Læs mere om virksomheden på www.huj.dk.

 6. 86 37 24 67 Vis nummer
  Firmaet ligger i Rønde og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan

  Kasper Sørensen er et mindre entreprenørfirma, der løser alle små og mellemstore opgaver indenfor jord, kloak, beton og drænarbejde. Vi fokuserer på kundernes ønsker, og har altid kvalitet i højsædet.

 7. 40 72 37 67 Vis nummer
  Vestervænget 21
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan

  Vi tilbyder totalløsinger inden for kornopbevaring, samt service på alle gængse mærker, både i Danmark og udlandet. Vi laver service og montage på gastætte siloer, tanke og transportanlæg, samt maleblande anlæg. Vi er, som noget nyt, leverings dygtig…

 8. VAM A/S
  86 49 23 00 Vis nummer
  Limevej 5 V Alling
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 08:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Telefontid

  MANDAG
  08:00 - 16:00
  TIRSDAG
  08:00 - 16:00
  ONSDAG
  08:00 - 16:00
  TORSDAG
  08:00 - 16:00
  FREDAG
  08:00 - 13:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  VAM A/S - Se profilannonce

  VAM A/S VAM A/S er et moderne entreprenørfirma, som tilbyder jord-, kloak-, og belægningsarbejde med erfarne medarbejdere og moderne material. Vi har stor fokus på overholdelse af tids – og kvalitetskrav, så du som kunde opnår det bedste resultat. Vores høje faglige niveau, mangeårige projekterfaring og evne til at være fleksible, giver et optimalt udgangspunkt for en faglig sparring. Dermed har du, med os som samarbejdspartner, altid det bedste beslutningsgrundlag. Kontakt os for mere info.

 9. 20 48 30 02 Vis nummer
  Gjesingvej 19 Tårup Mark
  8963 Auning
  Vis kort og ruteplan

  Tårup Entreprenørforretning drives af aut. kloakmester Flemming Danielsen. Virksomheden opererer hovedsagelig Østjylland og tilbyder at udføre opgaver indenfor bla. entreprenørarbejde, kloakopgaver, flise- og stenbelægning, etablering af sokkel, træf…

 10. Eskil Lange
  40 15 87 88 Vis nummer
  Firmaet ligger i Hornslet og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan
  Eskil Lange - Se profilannonce

  Eskil Lange er en Entreprenørvirksomhed som har over 35 år erfaring med at lave alt indenfor entreprenørarbejde, kloakrensning og anlægsarbejde. Vi lægger fliser, reparere veje og står for snerydning om vinteren. Desuden er vi specialister i at lægge omfangsdræn, så du undgår fugt i fundament og sokkel og derved slipper for vand i kælderen. Skriv en e-mail eller giv os et kald for et uforpligtende tilbud!

 11. Gerstrøm Transport
  86 39 46 68 Vis nummer
  Firmaet ligger i Ryomgård og tager også imod kunder fra Norddjurs.
  Vis kort og ruteplan
  Gerstrøm Transport - Se profilannonce

  Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver inden for anlægsarbejde, entreprenør- og kloakarbejde. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening, som lægger vægt på kvalitets- og håndværksmæssigt udført arbejde, som selvfølgelig bliver udført til konkurrencedygtige priser. Derudover bidrager vi gerne med konsulentbistand, hvis De selv har lyst til at gå i haven - men bare ikke ved hvor De skal starte. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 6
 7. Næste