Om De wiese Fødder

Jeg lægger stor vægt på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde mellem mine klienter og mig som behandler. Jeg tror på vigtigheden af åben kommunikation og respekt for mine klienters individuelle behov og ønsker. Gennem en personlig tilgang og lydhørhed over for mine klienters bekymringer og ønsker stræber jeg efter at skabe et trygt og komfortabelt miljø, hvor mine klienter føler sig velplejede og værdsatte.

Med min uddannelse inden for sundhedsvæsenet og min ekspertise inden for fodpleje og relaterede områder er jeg i stand til at levere højkvalitetspleje, der opfylder de højeste standarder inden for branchen. Jeg er på forhånd RAB godkendt, som er en titel, der kun må benyttes af behandlere, der lever op til sundhedsstyrelsens krav om bl.a. uddannelse, etik, forretningsmedlemskab og god klinisk praksis.

Forebyggelse og behandling

Jeg tilbyder forebyggelse og behandling af forskellige fodlidelser hos De Wiese Fødder. Fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, behandling af ligtorne og hælrevner vejledning om indlæg og rådgivning om fodpleje - jeg har ekspertisen til at håndtere det hele. Hvis dine negle er fortrykkede eller deforme, kan jeg rette dem til, så du kan gå videre uden bekymring.

Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder får en personlig serviceoplevelse i afslappede omgivelser. Det handler ikke kun om behandlingen, men også om at skabe et behageligt og trygt miljø, hvor du kan slappe af og stresse af. Så mens du nyder min professionelle behandling, kan du samtidig lade tankerne flyve og give slip på hverdagens bekymringer.

Glæder mig til at byde dig velkommen hos mig i De Wiese fødders klinik, i Nexø.

De wiese Fødders valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • De wiese Fødder Fodplejer, Bornholm - 1
  • De wiese Fødder Fodplejer, Bornholm - 2
  • De wiese Fødder Fodplejer, Bornholm - 3

De wiese Fødder, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

De wiese Fødder

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Startdato:

13-05-2023

CVR-nr:

44050862

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Hanne Wiese Maegaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-