Se på kort

edb 5210 

gav 4 virksomheder i dette område

Bøjdenvej 725800 Nyborg
logo

Firmaet ligger i Nyborg og tager også imod kunder fra 5210.

Axel Pedersen EL er totalleverandør inden for autoriseret el-installatørarbejde. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi bestræber os på at levere et godt stykke arbejde - hver gang - der er løst i overensstemmelse med kundens krav og vores faglige stolthed. Vores kompetencer dækker hele området inden for el-arbejde, projektering og montage. Både når vi arbejder i private hjem eller store institutioner, er det kvaliteten af vores arbejde, der skaber de stærke forbindelser.

(5)

Møllevangen 55300 Kerteminde
logo

Firmaet ligger i Kerteminde og tager også imod kunder fra 5210.

Der kommer hele tiden nye muligheder inden for den tekniske kommunikation. Muligheder, der lidt efter lidt bliver en integreret del af vores hverdag i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Bredbåndsforbindelser til internet og tv, ip-telefoni og dørtelefoner med videoovervågning er nogle af de nye skud på stammen, der stille og roligt er ved at indfinde sig. Fællesnævneren for de mange kommunikationsmuligheder er, at de kan tilpasses den enkelte virksomheds eller boligforeningsbehov.

Poul Due Jensens Vej 78850 Bjerringbro
logo

Firmaet ligger i Bjerringbro og tager også imod kunder fra 5210.

Grundfos er et globalt vandteknologiselskab, som har forpligtet sig til at være pionerer inden for løsninger, der kan mindske verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. De sætter standarden med hensyn til innovation, effektivitet, pålidelighed og bæredygtighed. Med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder er Grundfos en af verdens førende pumpeproducenter.

Fuglebakken 1195210 Odense Nv