Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 3E El-firma ApS
  66 18 18 56
  Bondovej 14 Sanderum
  5250 Odense SV
  Find vej
  3E El-firma ApS - Se profilannonce

  MERE END 150 ÅRS ERFARING - i alt fra stikkontakter til elevatorer. 3E er din lokale installatør og samarbejdspartner, uanset hvilke opgaver du ønsker at få løst. 3E hjælper dig med alle dine ønsker indenfor el-branchen, fra montering af stikkontakter tilde store og spændende energioptimeringer, og om det er el-arbejde, solceller, varmepumper, reparation af hårde hvidevarer eller en ny elevator, så RING TIL OS NU! 3E kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig!

 2. 65 95 14 96
  Firmaet ligger i Marslev og tager også imod kunder fra Odense.
  Find vej

  Marslev El, overtog 1/7-2010 det velrenomerede elfirma Kay Christensen, grundlagt 1944. Vi løser alle former for elinstallationer i både privat, industri, og offentligt byggeri. Marslev EL yder et højt kvalitets- og serviceniveau, og står gerne til r…

 3. 64 82 18 45
  Firmaet ligger i Otterup og tager også imod kunder fra Odense.
  Find vej

  Vi udfører alle former for boliginstallationer, Lys, Kraft og IHC - efter enhver boligejers ønsker. Vi står altid til rådighed med rådgivning og vejledning, og sammen med kunden finder vi den optimale løsning på enhver problemstilling.

 4. Freund Elektronik A/S
  66 16 24 14
  Fuglebakken 119 Snestrup
  5210 Odense NV
  Find vej
  Freund Elektronik A/S - Se profilannonce

  Vi forstår hinanden. Med sikkerhed. Få råd med og fra FREUND. Vi er behjælpelige med projektering, rådgivning og teknisk support af Deres projekter. Som arkitekt, rådgivende ingeniør, el-installatør eller slutbruger er De velkommen til at trække på vores store ekspertise. Vi hjælper med tegninger samt dokumentation til myndigheder. Innovative løsninger hvor design og tekniske løsninger går hånd i hånd.