Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 3E El-firma ApS
  66 18 18 56
  Bondovej 14 Sanderum
  5250 Odense SV
  Vis kort og ruteplan
  3E El-firma ApS - Se profilannonce

  MERE END 150 ÅRS ERFARING - i alt fra stikkontakter til elevatorer. 3E er din lokale installatør og samarbejdspartner, uanset hvilke opgaver du ønsker at få løst. 3E hjælper dig med alle dine ønsker indenfor el-branchen, fra montering af stikkontakter tilde store og spændende energioptimeringer, og om det er el-arbejde, solceller, varmepumper, reparation af hårde hvidevarer eller en ny elevator, så RING TIL OS NU! 3E kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig!

 2. Marslev El ApS
  78 77 71 68
  Firmaet ligger i Marslev og tager også imod kunder fra Odense.
  Vis kort og ruteplan

  Marslev El, overtog 1/7-2010 det velrenomerede elfirma Kay Christensen, grundlagt 1944. Vi løser alle former for elinstallationer i både privat, industri, og offentligt byggeri. Marslev EL yder et højt kvalitets- og serviceniveau, og står gerne til r…

 3. 66 12 66 56
  Havnegade 98 B
  5000 Odense C
  Vis kort og ruteplan

  Vi vil fremstå som en kvalitetsbevidst el-installatør, der altid leverer professionelt arbejde og den bedste service. Som autoriseret el-installatør løser vi opgaver inden for bygge- og anlægsarbejde.