Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Aura Energi
  87 92 55... Vis nummer
  Firmaet ligger i Viby J og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan
  Aura Energi - Se profilannonce

  AURA Energi er et konkurrencedygtigt energiselskab med 280 medarbejdere og en omsætning på 1 mia. kr. Vi udfører elektrikeropgaver og energirådgivning, og vi sælger lynhurtigt fiberbredbånd, strøm, hårde hvidevarer, elartikler og belysning. Vi har dybe rødder i Østjylland, hvor vi vedligeholder og udbygger elnettet, men vi løser opgaver i hele landet. Læs nærmere på vores hjemmeside.

 2. Odder El-Service A/S
  86 56 00... Vis nummer
  Rude Havvej 19 Studshoved
  8300 Odder
  Vis kort og ruteplan
  Odder El-Service A/S - Se profilannonce

  Vi løser større og mindre installations- og konstruktionsopgaver i landbrug og industri samt for private. Vi kan altid beregne uforpligtende tilbud, og du kan bestille, hvad der passer til dine ønsker og behov. Du kan nu booke opgaver via vores website. Vi tjekker løbende vores mail og vender tilbage med hurtig hjælp. Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 56 00 32. Vi har service 24-timer i døgnet for vore faste kunder.

 3. DANSK EL-FORBUND
  33 29 70... Vis nummer
  Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan
  DANSK EL-FORBUND - Se profilannonce

  DANSK EL-FORBUND ER DEN RIGTIGE FAGFORENING FOR DIG SOM ELEKTRIKER. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge I Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn og arbejds vilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet El-Fagets Arbejdsløshedskasse.

 4. 86 54 12... Vis nummer
  Knudsminde 12
  8300 Odder
  Vis kort og ruteplan

  Brdr. Juul Hansen A/S udfører alt i tømrer- og el-arbejde. Vi arbejder efter gode håndværksmæssige principper på værkstedet på Knudsminde 12 i Odder eller direkte på byggepladsen. Firmaet har erfaringer med nybygning, renovering og specialopgaver båd…

 5. Østjysk El-Service ApS
  20 33 10... Vis nummer
  Firmaet ligger i Højbjerg og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 07:30 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  07:30 - 16:00
  TIRSDAG
  07:30 - 16:00
  ONSDAG
  07:30 - 16:00
  TORSDAG
  07:30 - 16:00
  FREDAG
  07:30 - 12:30
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Mere information

  Døgnvagt: 20 33 10 96

  Østjysk El-Service ApS - Se profilannonce

  Østjysk El-Service ApS er en service og installations virksomhed som bygger på tillid og personlig kundepleje. Vi løser alle typer service og installationsopgaver i både virksomheder, offentlige institutioner samt i private hjem.