Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Tilbudsportalen Colego.dk
  70 60 66 66
  El-installatører
  El-installatører colego.dk/k/el-installatoer…

  Få 3 tilbud på din el-installatør opgave - gratis og uforpligtende. Indtast din opgave online og modtag 3 tilbud fra el-installatører som du frit kan vælge imellem. Det er både nemt og hurtigt.

  Colego.dk/elinstallatør
 2. Verdo
  70 89 56 07
  Firmaet ligger i Randers Nv og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan
  Elektrikere www.verdo.dk/Privat/Kompete…

  Verdo er et energiselskab, der tør tænke nyt. Tænke større. Og tænke grønt. Både inden for den traditionelle energivirksomhed. Og inden for telekommunikation, VVS- og el-installation, sikring og meget mere. Vi forholder os til fremtiden. For din sky…

  http://www.verdo.dk/Privat/Kompetenc…
 3. EnergiMidt
  70 15 15 60
  Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Elektrikere www.energimidt.dk/Privat/El…

  ENERGIMIDT ELINSTALLATION - DIN ELEKTRIKER. Få hjælp til dit el-arbejde af en af EnergiMidts dygtige elektrikere. Vi udfører alle former for elinstallation i din bolig. Traditionel eller intelligent installation - f.eks. IHC. Alt el-arbejde ved omby…

  Klik her for at læse mere
 4. DANSK EL-FORBUND
  33 29 70 00
  Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Odder.
  Vis kort og ruteplan
  DANSK EL-FORBUND - Se profilannonce

  Dansk EL-FORBUND ER DEN RIGTIGE FAGFORENING FOR DIG SOM ELEKTRIKER, elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge I Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn og arbejds vilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet El-Fagets Arbejdsløshedskasse.