Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Skødstrup Tandklinik

Skødstrup Tandklinik

86 99 14 25 86 99 19 25 (Fax)
Grenåvej 728 8541 Skødstrup

Om Firmaet

Skødstrup Tandklinik v/ Daniel Vikjær & Tina Kjær Bagai. Skødstrup Tandklinik er en supermoderne klinik med veluddannet personale og gode adgangs- og parkeringsforhold. Hvis du sætter pris på sundhed, velvære og højeste kvalitet, er du landet det rigtige sted.

Generel beskrivelse

Behandlinger:

- Kosmetisk tandbehandling
- Kroner, broer og proteser
- Paradentosebehandling
- Tandblegning
- Implantatbehandling
- Smertefri behandling

Smertefri behandling:
Størstedelen af vore behandlinger er i dag fuldstændig smertefri. Nye behandlingsmetoder og mere effektive bedøvelser har både gjort det lettere at være patient og behandler.

Rekonstruktioner med implantater:
Begge klinikkens tandlæger udfører implantatbehandling. Det vil sige rekonstruktion af én eller flere skadede tænder, så de fremstår naturlige og smukke. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på implantater.

Kosmetiske behandlinger og tandblegning:
Vi udfører lægefagligt forsvarlige behandlinger, der holder længere og ser naturlige ud. Det er hverken dyrt eller besværligt, og vi anbefaler stærkt at få det gjort hos én, der kender dig og dine tænder.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...