Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Aabenraa Bedemandsforretning Begravelse og Ligbrænding

Aabenraa Bedemandsforretning Begravelse og Ligbrænding

74 62 13... Vis nummer
Løgumklostervej 14
6200 Aabenraa

Supplerende oplysninger

Det er en tillidssag at påtage sig at arrangere og gennemføre en begravelse. Det betyder meget for alle involverede i begravelsen, at bedemanden udfører et personligt og professionelt arbejde til alles tilfredshed.

En begravelse eller en bisættelse er noget meget personligt og det er i høj grad bedemandens ansvar, at alt forløber, som det skal. Aabenraa Bedemandsforretning Begravelse og Ligbrænding afholdes ofte efteruddannelseskurser, således at personalet altid er opdateret med den nyeste viden indenfor branchen. Aabenraa Bedemandsforretning Begravelse og Ligbrænding er desuden med i et nordisk netværk af begravelsesforretninger.

Personalet hos os arbejder diskret, men er samtidig mennesker og kan træde til, hvis der er behov for en samtale og sorgbearbejdning. Der er ingen, der ønsker at skulle tage hånd om et dødsfald - men når det sker, er det betryggende med en seriøs og professionel partner. Ved de store begivenheder i livet har mennesket altid omgærdet sig med ritualer. Disse har i reglen haft en forankring i historien, men der findes også nye tiders ritualer, der ofte er resultat af vore multikulturelle samfund. Fælles for dem er, at ritualerne tilfredsstiller et behov for fællesskab, nærhed og tryghed. Netop ved en nær pårørendes død har vi som mennesker et stort behov for fællesskab, nærhed og tryghed. En begravelse skal være en højtidelig begivenhed, præget af samvær og varme, et minde, en oplevelse, man bærer med sig resten af livet.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...