Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Eniro Danmark A/S

Eniro Danmark A/S

88 38 38 00 88 38 38 10 (Fax)
Osvald Helmuths Vej 4 2000 Frederiksberg

Om Firmaet

Eniro er en af Danmarks førende virksomheder indenfor søgemedier. Eniro tilbyder annoncering i en bred vifte af medier, som forbinder købere og sælgere. Eniro står blandt andet bag søgetjenesterne Krak.dk, Eniro.dk, Dgs.dk og Proff.dk. Derudover udgiver Eniro også telefonbøgerne Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog og Lokalbogen for De Gule Sider samt Kraks kortbøger.
/
/

Om Eniro

Eniro er Nordens største lokale søgevirksomhed. Både forbrugere og virksomheder kan benytte Eniros medier til nemt at finde ud af, hvor de kan købe produkter og services, uanset om de søger via internettet, telefonbøger eller mobiltelefonen.

Med hjælp fra Eniro kan annoncører aktivt markedsføre sig over for købeklare forbrugere og virksomheder, finde nye kunder og øge deres salg.

Eniro Danmark udgiver blandt andet online- og mobilsøgetjenesterne Krak, Eniro, Proff og De Gule Sider samt Mostrup Vejviser, Den Røde Lokalbog, Lokalbogen for De Gule Sider og Kraks Kortbøger.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...