Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Krak
88 38 38 00 88 38 38 10 (Fax)
Sydmarken 44 A 2860 Søborg

Åbningstider

Mandag
09:00-15:00
Tirsdag
09:00-15:00
Onsdag
09:00-15:00
Torsdag
09:00-15:00
Fredag
09:00-15:00
Øvrig info:

Frokostlukket 11.30 - 12.00

På sociale netværk

Om Firmaet

Krak er den lokale søgetjeneste. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen. Opdag nærheden. Søg lokalt. Ny og bedre søgning på Krak. Kraks nye, forbedrede søgning bygger videre på Krak-kortet, så du kan søge direkte efter produkter og varemærker og finde ud af, hvor du kan købe dem. På den måde sætter vi nemt og hurtigt købere, der søger efter bestemte varer, i kontakt med de handlende, som udbyder dem i et givent område. Den nye, forbedrede søgning er o
/

Generel beskrivelse

Ny og bedre søgning på Krak.
Kraks nye, forbedrede søgning bygger videre på Krak-kortet, så du kan søge direkte efter produkter og varemærker og finde ud af, hvor du kan købe dem. På den måde sætter vi nemt og hurtigt købere, der søger efter bestemte varer, i kontakt med de handlende, som udbyder dem i et givent område.

Den nye, forbedrede søgning er også integreret i Kraks mobil-app, hvor du kan søge med udgangspunkt i, hvor du befinder dig lige nu - og blive guidet hen til forhandleren via telefonens GPS.

Hvis du for eksempel leder efter den nyeste smartphone, en Barcelona-fodboldtrøje eller en specifik stålfri køkkenkniv, vil Krak på et splitsekund fortælle dig, hvor du skal gå hen.

Hos Krak kan man finde alle danske virksomheder. På det nye Krak er visionen, at man også kan finde alle deres produkter. Det nye Krak bliver dermed endnu bedre til at bygge bro mellem kunder og annoncører.

I dag har vi mere end 600.000 produkter i vores database - og det tal vil blot stige.

Søgningen giver brugerne resultater fra både fysiske butikker og webshops.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...