Om Meier Installation A/S

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Generel beskrivelse

Hos Meier Installation A/S prioriterer vi vores mange private kunder særdeles højt, og du kan altid forvente, at vi er interesseret i at fastholde og udbygge denne gren, vi udføre dine opgaver - store eller små.

Vi udfører alle former for el installationer, hvad enten du bygger nyt, bygger om eller blot har brug for at få sat en ekstra stikkontakt op. Vi reparerer og servicerer naturligvis også dine hvidevarer. Og er uheldet ude efter normal arbejdstid ophør, er du altid velkommen til at ringe til vores døgnvagt.

Vores store erfaring indenfor intelligente hus installationer i boliger - IHC, står også til din rådighed.

Belysning er også et område, hvor du kan få gode råd. Derforuden kan vi også tilbyde et bredt sortiment af belysning, hårde hvidevare samt elektriske apparater på hjemmesiden https://hvidtogfrit.dk/ - ring for bestilling på 49250661.

Er du interesseret i at vide mere om vores service inden for dette område, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 49250661, hvor vi meget gerne giver dig et tilbud eller overslag inden vi går i gang.

Meier Installation A/S' valgte links

Meier Installation A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSYDKYSTENS EL A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:22-12-1982
CVR-nr:70561417
Selskabskapital861764
Omsætning-
NACE-branche432100 El-installation, 475990 Detailhandel med belysningsartikler samt husholdningsartikler i.a.n., 952200 Reparation af husholdningsapparater og redskaber til hus og have

Ledelse/Administration

Bo LarsenAdm. direktør
Jørgen Søndergaard HansenBestyrelsesmedlem
Niels Peter ChristensenBestyrelsesmedlem
Jonathan Schou Rosenberg Kaa AbelBestyrelsesmedlem
Bo LarsenBestyrelsesmedlem
Janus Munk PlumBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6

Bedømmelser om Meier Installation A/S

Alternative nummerformater

4925066149 25 06 614925 066149 250 661