Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Nysted Bygge Entreprise

54 87 36 67 20 25 39 99
Enghavevej 5 4892 Kettinge

Om Firmaet

Nysted Bygge Entreprise blev grundlagt i 1990 og beskæftiger i dag faglærte murere og tømrere. Indehaver John Nielsen er aut. Kloakmester.Vores hovedopgaver fra starten var reparation og vedligeholdelse af bygninger.Det har senere udviklet sig til større opgaver, så som tilbygninger og nye tage.I dag er firmaet i stand til at levere et færdigt projekt til husbyggeri indenfor jord-, beton-, kloak-, murer- tømrer- og snedkerarbejde.

Om firmaet

I Nysted by er der en restriktiv plan for bevaring af gamle bygninger, hvilket har givet os en stor erfaring i at reparere fredede bygninger, herunder bindingsværk. Firmaet har endvidere stor erfaring med at reparere og kalke kirker ¿ både hvide og røde. Vi har endvidere arbejdet som underentreprenør ved store staldbyggerier som murer og tømrer og har udført totalentreprise på bygninger til landbruget.


Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...