Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Restaurant Over Middel

Restaurant Over Middel

75 61 60... Vis nummer
Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

På sociale netværk

Om Firmaet

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til. Vi bruger kun det bedste oksekød fra USA og Australien og steger eller griller det lige efter dit ønske. Kørervejledning ved brug af GPS : Ove Jensens Plads.

Over Middel

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...

bedømmelser

 • Jesper D
  29-06-16 19:09

  Verdensklasse betjening (og rigtig god mad)

  Det var anden gang vi spiste på Over Middel efter navnetskiftet. Og det var faktisk en suveræn oplevelse. Ikke pga. maden. Bevares, maden var til 4,5 på en 1-5 skala. Dvs. utrolig god mad. Men... vis mere

 • LisbethRytter
  20-06-16 05:13

  Super lækker mad og sød betjening

  Rigtig lækker mad og sød og professionel betjening - virkelig en oplevelse. Individuelle valgmuligheder.

 • Tina A
  19-06-16 06:03

  Lever op til navnet og lidt til

  Vi var 3 ude og spise. Vi blev mødt af glade og engagerede tjenere. Vi valgt deres sommer menu, 3 retter for lige under 300 kr. Hver ret blev præsenteret ved bordet, og de havde styr på hvad der... vis mere