Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Restaurant Over Middel

Restaurant Over Middel

75 61 60... Vis nummer
Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

På sociale netværk

Om Firmaet

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til. Vi bruger kun det bedste oksekød fra USA og Australien og steger eller griller det lige efter dit ønske. Kørervejledning ved brug af GPS : Ove Jensens Plads.

Over Middel

Restaurant Over Middel er en restaurant, der stræber efter at være lidt bedre end flertallet på alle områder, deraf inspirationen til vores navn, som vi gør alt for at leve op til.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...

bedømmelser

 • Ole P
  20-10-16 06:38

  Over Middel var kun middel

  Vi ville fejre en mærkedag i familien med en middag på restauranten Over Middel. Desværre kan vi kun give karakteren Middel for den 3 retters menu, som vi fik serveret. Men en meget tyk suppe, en bøf... vis mere

 • Per-Sv
  18-10-16 09:29

  Lever fuldt ud op til sit navn

  4 voksne og 2 børn besøgte en lørdag aften "Over Middel", og stedet levede bestemt op til sit navn. Servicemindet personale modtog os, og vi bestilte 4 gange menu tilbud bestående af 3 retter. Alle... vis mere

 • Soerenwn
  14-10-16 16:32

  Perfekt

  Perfekt betjening Stort udvalg af forskellige retter Prøv beuf bearnaise (vælg mellem 5 forskellige bøf/kød typer-lækkert) Perfekt tilberedt!