Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Restaurant Over Middel

75 61 60 22 75 61 66 63 (Fax)
Ove Jensens Alle 28 8700 Horsens

Åbningstider

Mandag
17:00-22:00
Tirsdag
17:00-22:00
Onsdag
17:00-22:00
Torsdag
17:00-22:00
Fredag
17:00-0:00
Lørdag
17:00-0:00

Om Firmaet

Over Middel byder velkommen til en uforglemmelig aften, hvor restauranten byder på hyggelig vinkælder stemning, rislende vand, der falder langs granitvæggen, og det møreste og bedste oksekød tilberedt lige efter dit ønske. Ønsker man at starte med en forret, har vi altid et udvalg af frisk fisk, og er der plads til en dessert bagefter, kører vi gerne flamberingvognen frem og tilbeder Crepes Suzette ved bordet. Vi byder velkommen hos Over Middel. Her lever stemning, service og mad op til navnet.
/

Generel beskrivelse

Over Middel byder dig velkommen til en uforglemmelig aften, hvor restauranten byder på hyggelig vinkælder stemning, rislende vand der falder langs granitvæggen og det møreste og bedste oksekød tilberedt lige efter dit ønske. Ønsker man at starte middagen med en forret, har vi altid et udvalg af frisk fisk og er der plads til en dessert bagefter, kører vi gerne vores flamberingvogn frem og tilbeder Crepes Suzette ved bordet.

Skal den have hele armen, så prøv vores 5 retters "Langt Over Middel Menu" med tilhørende vinmenu.

Faglærte kokke tryller med årstidens friske råvarer efter sæsones udvalg og vores søde fagudlærte tjenere er klar til at vejlede Jer gennem hele aftenen med valg af vine.

Hvis der skal holdes stor fest evt. i forbindelse med fødselsdage, bryllup, sølv- eller guldbryllup, konfirmation og jubilæum, så kontakt Hotel Danica og få en uforpligtende samtale med dem.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...