Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Sivantos A/S

Sivantos A/S

63 15 40 00
Ove Gjeddes Vej 9 5220 Odense SØ

Om Firmaet

Nyd alle livets lyde med høreapparater fra Siemens. Vi er igen gået foran og kan tilbyde dig fremragende fordele. Vores helt nye, intelligente apparater er skabt til at gøre livet let for dig. Det diskrete og elegante design såvel som den innovative teknologi tilpasser sig dig og din hverdag, så du kan være dig selv og bare nyde livets lyde. Hvorfor gå glip af en eneste decibel?
/
/

Generel beskrivelse

Hvis du har mistanke om et høreproblem, skal du først kontakte din egen læge. Lægen kan henvise til en øre-, næse- halsspecialist. En høreapparat-tilpasning kan så finde sted på en række offentlige høreklinikker eller mod betaling hos godkendte, private forhandlere.

Hvis du ønsker at afhjælpe dit høreproblem, giver moderne høreapparater god hjælp til mange mennesker.

Med en henvisning fra en speciallæge bestemmer du selv, om du inden for de gældende regler for tilpasning af høreapparat vil:

- behandles og få høreapparater gratis fra det offentlige sygehusvæsen, eller
- have tilskud til at købe høreapparater hos en godkendt, privat høreklinik. Her kan der også fås høreapparater uden egenbetaling.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...