Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

VVS Erik Nielsen A/S

VVS Erik Nielsen A/S

48 22 26 50
Høgevej 8 A 3400 Hillerød

Billedgalleri

1 / 4

Om Firmaet

Hos Erik Nielsen VVS A/S har vi mange års erfaring med VVS arbejde - lige fra reparation af vandhaner til store installationer. Kontakt os!
/
/

Generel beskrivelse

VVS-installationer er noget af det vigtigste i det moderne hjem. Men vi lægger mest mærke til dem, når de ikke fungerer - når vandhanen ikke virker, kloakken er stoppet eller toilettet løber.

Hos Erik Nielsen VVS A/S har vi mange års erfaring med VVS arbejde - lige fra reparation af vandhaner til store installationer. Hos os får du fagkundskab, der sikre, at du ikke behøver at lægge mærke til, hvor vigtige dine installationer er.

Derudover tager vi os også af bolig modernisering - fra start til slut. Ved at have hånd i hanke med hele moderniseringsprocessen giver vi vores kunder den bedste løsning. Og samarbejdet med professionelle håndværkere garanterer kunderne spændende og kreative løsninger, kvalitetsprodukter og god service.

Dette indhold er tilføjet af vores brugere

Bedømmelser

Henter...