Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 97 17 13 22
  Firmaet ligger i Videbæk og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej
  Videbæk Idræts- og Fritidscenter - Se profilannonce

  Vi kan blandt andet tilbyde... Overnatning til budgetpriser, Indbydende café-område, Fitnesscenter med uddannede, instruktører.Nye og renoverede mødelokaler med A/V udstyr. Moderne bowlingcenter. Svømmehal til sjov og motion, Afholdelse af fester m.m. Mad ud af huset.

 2. 74 67 32 04
  Firmaet ligger i Padborg og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej

  Frøslev Kro ligger i den gamle del af landsbyen Frøslev, ikke langt fra Padborg. Vi tilbyder overnatning med morgenmad i gode værelser med udsigt til naturen. Ønsker du noget at spise, så kig ind på Karsten Thomsens Restaurant. Derudover så afholder…

 3. Henne Mølle Å Badehotel
  76 52 40 00
  Firmaet ligger i Henne og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej
  Henne Mølle Å Badehotel - Se profilannonce

  Kom til Henne Mølle Å Badehotel ved Vesterhavet og lad os forkæle dig! En oase fyldt med sjæl og charme, der ikke kan beskrives - men skal opleves! Lidt ude af grusvejen, lidt oppe i klitterne og meget tæt på Vesterhavet ligger et lille hyggeligt badehotel bygget af arkitekten Poul Henningsen.

 4. Hotel Schaumburg
  97 42 31 11
  Firmaet ligger i Holstebro og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej
  Hotel Schaumburg - Se profilannonce

  Prøv et afslappende weekendophold i centrum af Vestjyllands førende handelsby. Du vil opleve et hotel med en hyggelig, afslappet stemning, hvor vi tilbyder store kulinariske oplevelser og du vil bo på moderne indrettede værelser. Du kan slappe af i Pejsestuen eller Fox and Hounds og slutte opholdet af med en stor, lækker morgenbuffet. Wellnessophold tilbydes i samarbejde med Holstebro Badeland.

 5. Kaløvig Center
  86 37 11 55
  Firmaet ligger i Rønde og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej
  Kaløvig Center - Se profilannonce

  Hold dit næste møde i fred og ro - og CO2-neutralt. KALØVIG Center ligger mellem himmel og hav, i smukke omgivelser og med en storslået havudsigt - en ideel ramme for undervisning, uforstyrrede møder og hyggelige personaledage. Den gamle have og placeringen lige ved vandet gør sit til den rare stemning. Her er fred og ro - selv når huset er fyldt, bliver det aldrig nogen banegård.

 6. Hotel Outrup
  75 25 18 00
  Firmaet ligger i Outrup og tager også imod kunder fra Ølgod.
  Find vej
  Hotel Outrup - Se profilannonce

  Nyrenoveret hotel med restaurant, selskabslokaler (40 til 200 pers), dejlig gårdhave, værelser og krostue. Centralt beliggende nær strand mellem Varde og Nr. Nebel. Restauranten har åbent alle ugens dage både frokost og aften. Menukortet indeholder en blanding af gode danske retter, fisk og steaks. For mere info, klik ind på vores hjemmeside. www.hoteloutrup.dk Centralt beligenhed mellem Varde og Henne ad Hovedvej 181 Jernbanegade 2, 6855 Outrup