Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Frederikshavn Fugeservice
  40 42 29... Vis nummer
  Buen 7
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Frederikshavn Fugeservice - Se profilannonce

  Vi beskæftiger os med alt indenfor elastiske fuger. Vi hjælper gerne med at "opfylde" dit behov og giver gerne et tilbud. Vores produkter er de bedste på markedet nemlig; Sika, som bruges til vinduer og døre, samt Dana, der er en sanitets silikone, som bruges til badeværelser / våderum. Vi arbejder hele året rundt - så ring til os og få et stykke kvalitetsarbejde udført...

 2. Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S
  98 83 41... Vis nummer
  Margrethevej 20
  9740 Jerslev J
  Vis kort og ruteplan
  Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S - Se profilannonce

  Vi er et murerfirma med mange års erfaring indenfor staldbyggeri, renoveringer, jord og beton, kloakarbejde, parcelhuse og flisearbejde. Vi kan klare alle opgaver lige fra store til små.

 3. Fruensgaard Byg A/S
  96 86 20... Vis nummer
  Gammel Kirkevej 31
  9530 Støvring
  Vis kort og ruteplan
  Fruensgaard Byg A/S - Se profilannonce

  Vi er et murerfirma som udfører alle former for traditionelt murerarbejde, med hovedvægten lagt på projekter. Vi har gennem mange år oparbejdet speciale inden for beklædninger og belægninger med naturstensmaterialer som marmor, granit og skifer. Vi beklæder større som mindre facader og gulve. Nyt badeværelse, køkken m.m. klarer vi selvfølgelig også.

 4. 20 30 32... Vis nummer
  Ternevej 8
  9690 Fjerritslev
  Vis kort og ruteplan

  Vi udfører alle opgaver inden for tømrer og snedker arbejde, med speciale i kvalitet og finish. Vi servicerer sommerhuse i alle områder, Slettestrand, Tranumstrand, Thorupstrand, Lildstrand og iøvrigt strandene i Jammerbugt Kommune.

 5. Dansk Facadepuds ApS
  22 69 80... Vis nummer
  Blokhusvej 52
  9490 Pandrup
  Vis kort og ruteplan
  Dansk Facadepuds ApS - Se profilannonce

  Dansk FacadePuds er specialister i stærke pudstekniske løsninger, både med - og uden facadeisolering. Dansk FacadePuds vejleder dig, så du får den mest hensigtsmæssige løsning, både funktionelt og visuelt, og dermed mest værdi for pengene. Få udført facadearbejde af de dygtigste og mest erfarende håndværkere i branchen, i sunde og stærke materialer - prøv os, vi tilbyder 5 års garanti på vores arbejde og er medlem af Byg-garanti. Ring gerne og få et uforpligtigende tilbud!

 6. Nordjysk Tømrer- og Snedker
  25 14 23... Vis nummer
  Ilbro Byvej 122
  9800 Hjørring
  Vis kort og ruteplan
  Nordjysk Tømrer- og Snedker - Se profilannonce

  Nordjysk Tømrer & Snedkerforretning tilbyder totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget med vægt på høj kvalitet og fornuftige priser. Så går De i byggetanker og søger en tømrermester med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

 7. Elkjær A/S
  70 89 50... Vis nummer
  Hvidkildevej 9 Mejlby
  9610 Nørager
  Vis kort og ruteplan
  Elkjær A/S - Se profilannonce

  Elkjær A/S beskæftiger sig med stort set alt indenfor jord-, kloak-, beton-, entreprenør-, og murerarbejde i fag-, hoved-, eller totalentreprise. Vi lægger vægt på godt håndværk og god kvalitet til fast pris og tid. Elkjær A/S er en erfaren virksomhed med 59 års erfaring i byggebranchen, vi har gennemsnitlig 20 ansatte i virksomheden. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi får dine ønsker opfyldt på bedst mulige måde.

 8. 30 26 30... Vis nummer
  Heimdalsgade 63
  9000 Aalborg
  Vis kort og ruteplan

  Murermester Rosenmejer ApS er et kvalitetsbevidst murerfirma, med et højt serviceniveau. Vi udfører alle opgaver inden for traditionelt murerarbejde. Vores mange års erfaring indenfor murerfaget gør, at vi kan rådgive og assistere vores kunder bedst…

 9. 60 18 20... Vis nummer
  Perikonvej 15 Vorupør
  7700 Thisted
  Vis kort og ruteplan

  DTilsted Murer tilbyder totalløsninger inden for murerfaget med vægt på at videreføre det traditionelle håndværk udført med høj kvalitet til fornuftige priser. Vi har et tæt samarbejde med andre lokale håndværkere inden for tømrer, VVS, maler og elek…

 10. Agesen Murerforretning ApS
  24 20 34... Vis nummer
  Godthaabsvej 3
  9690 Fjerritslev
  Vis kort og ruteplan
  Agesen Murerforretning ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alt inden for murerarbejde b.la. nybyg/tilbyg, renovering, badeværelser, facaderenovering samt udendørs belægningsarbejde. Vi udfører solidt kvalitets håndværk til den rigtige pris og til aftalt tid. Deres idé - vores viden og håndværk. Kontakt os om netop dit næste projekt.

 11. 21 68 69... Vis nummer
  Ådalen 551
  9700 Brønderslev
  Vis kort og ruteplan

  Murermester Jacob Kristensen er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for…

 12. Brian Dahl Pedersen
  22 42 49... Vis nummer
  Morgenfruevej 3
  9400 Nørresundby
  Vis kort og ruteplan
  Brian Dahl Pedersen - Se profilannonce

  Brian Dahl Pedersen kender sit murerhåndværk. Vi følger løbende med i udviklingen inden for byggeriet og kender de krav der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Vi løser alle former for bygge- og reparationsarbejde, hvad enten opgaven er lille eller stor, giver vi garanti for hurtig, grundig og effektiv service. Vi overholder vores aftaler og efterlader ingen spor, andet et godt og veludført arbejde. Kontakt os i dag.

 13. A-H Byg
  97 59 22... Vis nummer
  Firmaet ligger i Roslev og tager også imod kunder fra Region Nordjylland.
  Vis kort og ruteplan
  A-H Byg - Se profilannonce

  Murerfirmaet A-H Byg blev stiftet i efteråret 2003, af Allan Dalgaard & Hejne Hald. A-H Byg har til huse i Nautrup ved Glyngøre. Firmaet beskæftiger pt. 11 ansatte. Vi er et alsidigt byggefirma som bygger både for private, landbrug, industri og offentlige, i fag- såvel som hoved- og totalentreprise. Kontakt os for yderligere information.

 14. Lars Nielsen Tømrer-Snedker ApS
  98 88 14... Vis nummer
  Søndermarken 16 Ingstrup
  9480 Løkken
  Vis kort og ruteplan
  Lars Nielsen Tømrer-Snedker ApS - Se profilannonce

  Lars Nielsen Tømrer-Snedker udfører alle tømreropgaver, lige fra udskiftning af termoglas, tilbygninger, nyt tag, energioptimering, forsikringsskader mm. Firmaet er en efterfølger til Bent Larsen Tømrer-Snedker. Vi går ind for høj kvalitet og god service. Ingen opgave er for lille eller for stor. Så går du med en plan og har brug for et tilbud eller bare et godt råd, så kontakt os gerne.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 24
 7. Næste