Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Himmerlands Fugeservice
  98 67 88... Vis nummer
  Faldvejen 25 Overlade
  9670 Løgstør
  Vis kort og ruteplan

  Himmerlands Fugeservice udfører alle former for tætningsarbejde, herunder fugning af vinduer, døre, beton-elementer, badeværelser m.v. Både for professionelle og private. Vi udfører et samvittighedsfuldt arbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt…

 2. Frederikshavn Fugeservice
  40 42 29... Vis nummer
  Buen 7
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Frederikshavn Fugeservice - Se profilannonce

  Vi beskæftiger os med alt indenfor elastiske fuger. Vi hjælper gerne med at "opfylde" dit behov og giver gerne et tilbud. Vores produkter er de bedste på markedet nemlig; Sika, som bruges til vinduer og døre, samt Dana, der er en sanitets silikone, som bruges til badeværelser / våderum. Vi arbejder hele året rundt - så ring til os og få et stykke kvalitetsarbejde udført...

 3. Fruensgaard Byg A/S
  96 86 20... Vis nummer
  Gammel Kirkevej 31
  9530 Støvring
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 09:00 - 17:00

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Telefontider

  MANDAG
  09:00 - 17:00
  TIRSDAG
  09:00 - 17:00
  ONSDAG
  09:00 - 17:00
  TORSDAG
  09:00 - 17:00
  FREDAG
  09:00 - 17:00
  LØRDAG
  09:00 - 17:00
  SØNDAG
  09:00 - 17:00

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Fruensgaard Byg A/S - Se profilannonce

  Fruensgaard Byg A/S har mere end 20 års erfaring, tilbyder erfarne håndværkere og det gør at vi har udført opgaver for nogle af de største virksomheder inden for natursten, samt nybyg, tilbyg eller ombyg inden for boligbyggeri og erhvervsbyggeri. Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. Du kan altid kontakte os direkte.¿

 4. Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S
  98 83 41... Vis nummer
  Margrethevej 20
  9740 Jerslev J
  Vis kort og ruteplan
  Murerfirma Kaj Mølbjerg A/S - Se profilannonce

  Vi er et murerfirma med mange års erfaring indenfor staldbyggeri, renoveringer, jord og beton, kloakarbejde, parcelhuse og flisearbejde. Vi kan klare alle opgaver lige fra store til små.

 5. William Andersen & Søn A/S
  98 47 31... Vis nummer
  Søndergade 23 Lendum
  9870 Sindal
  Vis kort og ruteplan
  William Andersen & Søn A/S - Se profilannonce

  Siden starten i 1961 er William Andersen & Søn vokset støt, og fremstår med sine 20 ansatte som en seriøs og konkurrencedygtig virksomhed indenfor murer- og entreprenørfaget. Firmaet er selvfølgelig med i Byg-Garanti ordningen. Mange offentlige virksomheder, private virksomheder, landbrug og privatpersoner har haft glæde af virksomhedens store ekspertise i alle former for murer- og entreprenørarbejde. Det har vi bevist overfor mange nordjyder gennem de sidste mange år.

 6. Dansk Facadepuds ApS
  89 88 49... Vis nummer
  Blokhusvej 52
  9490 Pandrup
  Vis kort og ruteplan
  Dansk Facadepuds ApS - Se profilannonce

  Dansk FacadePuds er specialister i stærke pudstekniske løsninger, både med - og uden facadeisolering. Dansk FacadePuds vejleder dig, så du får den mest hensigtsmæssige løsning, både funktionelt og visuelt, og dermed mest værdi for pengene. Få udført facadearbejde af de dygtigste og mest erfarende håndværkere i branchen, i sunde og stærke materialer - prøv os, vi tilbyder 5 års garanti på vores arbejde og er medlem af Byg-garanti. Ring gerne og få et uforpligtigende tilbud!

 7. Kai Ole Sørensen ApS
  40 53 08... Vis nummer
  Bakkegårdsvej 29
  9640 Farsø
  Vis kort og ruteplan

  Vi tilbyder alle former for bygge- og reparations opgaver og hvad enten opgaven er lille eller stor, garanterer vi hurtig og effektiv service, der lever helt op til kundens ønsker og behov. Vi udfører også Aut. Kloakmester arbejde.

 8. Elkjær A/S
  70 89 50... Vis nummer
  Hvidkildevej 9 Mejlby
  9610 Nørager
  Vis kort og ruteplan
  Elkjær A/S - Se profilannonce

  Elkjær A/S beskæftiger sig med stort set alt indenfor jord-, kloak-, beton-, entreprenør-, og murerarbejde i fag-, hoved-, eller totalentreprise. Vi lægger vægt på godt håndværk og god kvalitet til fast pris og tid. Elkjær A/S er en erfaren virksomhed med 59 års erfaring i byggebranchen, vi har gennemsnitlig 20 ansatte i virksomheden. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi får dine ønsker opfyldt på bedst mulige måde.

 9. Agesen Murerforretning ApS
  24 20 34... Vis nummer
  Godthaabsvej 3
  9690 Fjerritslev
  Vis kort og ruteplan
  Agesen Murerforretning ApS - Se profilannonce

  Vi udfører alt inden for murerarbejde b.la. nybyg/tilbyg, renovering, badeværelser, facaderenovering samt udendørs belægningsarbejde. Vi udfører solidt kvalitets håndværk til den rigtige pris og til aftalt tid. Deres idé - vores viden og håndværk. Kontakt os om netop dit næste projekt.

 10. Terndrup Murerforretning
  40 78 54... Vis nummer
  Hadsundvej 32 B
  9575 Terndrup
  Vis kort og ruteplan

  Terndrup Murerforretning er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lil…

 11. Brian Dahl Pedersen
  22 42 49... Vis nummer
  Rosenvænget 20
  9400 Nørresundby
  Vis kort og ruteplan
  Brian Dahl Pedersen - Se profilannonce

  Brian Dahl Pedersen kender sit murerhåndværk. Vi følger løbende med i udviklingen inden for byggeriet og kender de krav der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Vi løser alle former for bygge- og reparationsarbejde, hvad enten opgaven er lille eller stor, giver vi garanti for hurtig, grundig og effektiv service. Vi overholder vores aftaler og efterlader ingen spor, andet et godt og veludført arbejde. Kontakt os i dag.

 12. Tilsted Murer ApS
  60 18 20... Vis nummer
  Perikonvej 15 Vorupør
  7700 Thisted
  Vis kort og ruteplan
  Tilsted Murer ApS - Se profilannonce

  Tilsted Murer tilbyder totalløsninger inden for murerfaget med vægt på at videreføre det traditionelle håndværk udført med høj kvalitet til fornuftige priser. Vi har et tæt samarbejde med andre lokale håndværkere inden for tømrer-, VVS-, maler- og elektrikerarbejde og dækker Thisted og omegn, inkl. hele Thy. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed og sørger for, at kunden får den ønskede løsning skræddersyet efter ønske og behov. Kontakt os for yderligere information.

 13. A-H Byg
  97 59 22... Vis nummer
  Firmaet ligger i Roslev og tager også imod kunder fra Region Nordjylland.
  Vis kort og ruteplan
  A-H Byg - Se profilannonce

  Murerfirmaet A-H Byg blev stiftet i efteråret 2003, af Allan Dalgaard & Hejne Hald. A-H Byg har til huse i Nautrup ved Glyngøre. Firmaet beskæftiger pt. 11 ansatte. Vi er et alsidigt byggefirma som bygger både for private, landbrug, industri og offentlige, i fag- såvel som hoved- og totalentreprise. Kontakt os for yderligere information.

 14. Nordjysk Tømrer- og Snedker
  25 14 23... Vis nummer
  Ilbro Byvej 122
  9800 Hjørring
  Vis kort og ruteplan
  Nordjysk Tømrer- og Snedker - Se profilannonce

  Nordjysk Tømrer & Snedkerforretning tilbyder totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget med vægt på høj kvalitet og fornuftige priser. Så går De i byggetanker og søger en tømrermester med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

 15. Murermester Rosenmejer ApS
  30 26 30... Vis nummer
  Heimdalsgade 63
  9000 Aalborg
  Vis kort og ruteplan
  Murermester Rosenmejer ApS - Se profilannonce

  Vi er et firma, der udfører store som små opgaver. Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med mange andre faggrupper, uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Vi løser større og mindre opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering for erhvervs- virksomheder og private, kontakt os for tilbud.

 16. Tømrer & Snedker Allan Kær
  20 30 32... Vis nummer
  Ternevej 8
  9690 Fjerritslev
  Vis kort og ruteplan
  Tømrer & Snedker Allan Kær - Se profilannonce

  Vi udfører alle opgaver inden for tømrer og snedker arbejde, med speciale i kvalitet og finish. Vi servicerer sommerhuse i alle områder, Slettestrand, Tranumstrand, Thorupstrand, Lildstrand og iøvrigt strandene i Jammerbugt Kommune.

 17. Lars Nielsen Tømrer-Snedker ApS
  98 88 14... Vis nummer
  Søndermarken 16 Ingstrup
  9480 Løkken
  Vis kort og ruteplan
  Lars Nielsen Tømrer-Snedker ApS - Se profilannonce

  Lars Nielsen Tømrer-Snedker udfører alle tømreropgaver, lige fra udskiftning af termoglas, tilbygninger, nyt tag, energioptimering, forsikringsskader mm. Firmaet er en efterfølger til Bent Larsen Tømrer-Snedker. Vi går ind for høj kvalitet og god service. Ingen opgave er for lille eller for stor. Så går du med en plan og har brug for et tilbud eller bare et godt råd, så kontakt os gerne.

 18. LSB Mors
  30 11 60... Vis nummer
  Solvangen 8
  7900 Nykøbing M
  Vis kort og ruteplan
  LSB Mors - Se profilannonce

  Har du et projekt du mangler et uforpligtende tilbud til, hvad enter det gælder: Sandblæsning, facaderenovering, brolægning, totalløsninger af disse eller andet. Så kontakt Limfjordsbrolægning og få en snak med Jack.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 24
 7. Flere resultater