Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 21 61 47 61
  Stenager 2 Ulkebøl
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan

  Fysioterapi med Fokus ejes af Alice Heilesen, der er uddannet fysioterapeut. Klinikken har særlig fokus på følgende områder: Ryg/bækken, skulder/nakke og hovedpine samt manuel fertilitetsbehandling.

 2. 74 42 33 66
  Jernbanegade 46
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan

  Vi er 5 fysioterapeuter som dækker alle specialer bredt, herunder bl.a. smerter i ryg/nakke/skulder, graviditetsgener, sportsskader, hofte- og knæoperationer. Vi tilbyder individuel behandling, holdtræning, varmtvandsbassin samt hjemmebehandling.

 3. 26 40 77 11
  Stenager 2 Ulkebøl
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan

  En grundig undersøgelse og et godt håndværk er fundamentet i min behandling. Min stærke faglige baggrund, samt løbende videreuddannelse, giver mig mulighed for, at tilbyde behandling af alle sports-skader, smerter opstået ved uhensigtsmæssige arbejds…

 4. 74 43 03 03
  Agtoftsvej 2 Ulkebøl
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan

  Hos Fysio Sønderborg er vores overordnede tilgang til fysioterapi baseret på aktivitet og bevægelse. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen…