Se på kort

gas 1800 

gav 3 virksomheder i dette område

Sanderumvej 165250 Odense Sv
logo

Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra 1800.

Energi Fyn er en moderne og regionalt forankret energikoncern, ejet af 210.000 fynske andelshavere. Energi Fyn ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn, sælger el, naturgas, varmepumper og ladeløsninger samt udruller fibernet på Fyn. Vi håndterer desuden afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn samt etablerer og driver gadebelysningen i flere kommuner. Som andelsselskab har vi et særligt ansvar for at medvirke til at skabe udvikling på Fyn og for fynboerne.

(5)

Kongovej 72300 København S
logo

Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra 1800.

HM VVS er et autoriseret VVS-og blikkenslagerfirma, grundlagt i 1943. Vi er i dag en moderne virksomhed med 6-8 veluddannede medarbejdere, samt en vifte af dygtige samarbejdspartnere. HM VVS er naturligvis medlem af Tekniq og tilknyttet branchens garanti-ordning. Derudover har vi, i henhold til branchens regler, udarbejdet et kvalitetsstyringssystem, som er godkendt af Q-kvalitet. HM VVS er i dag medejer af Bedre Bad som er et kæde samarbejde af VVS-installatører.

Glerupvej 62610 Rødovre
logo

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra 1800.

Aut. VVS Installatør og Blikkenslager i Brønshøj - Vi dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det gode håndværk og den gode service er kerneværdier for charles nielsen VVS.