Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. HC Container A/S
  44 48 10 17
  Firmaet ligger i Værløse og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Genbrug www.hccontainer.dk

  HC Container A/S er specialister på området når det gælder affaldssortering. Vi har i dag et godt serviceteam af medarbejdere, der står parat til at yde den gode og høje service, HC Container A/S er kendte for.

  http://www.hccontainer.dk
 2. Marius Pedersen A/S, Division Special Affald
  Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Genbrug www.dsa-as.dk

  Sikker håndtering af miljøfarligt affald. Division Special Affald er specialister i håndtering af miljøfarligt affald. Aktiviteterne er landsdækkende og omfatter indsamling, transport, omlastning samt afsætning af farligt affald fra erhverv, industr…

  www.dsa-as.dk
 3. Vestforbrænding
  44 85 70 00
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  Genbrugspladser www.vestfor.dk/Af_med_affald/Privataffa…

  I de fleste af Vestforbrændings kommuner har etableret en genbrugsstation, hvor private husstande kan aflevere deres sorterede affald. På disse sider finder du oplysninger om genbrugsstationerne i Vestforbrændings opland.

  http://www.vestfor.dk/Af_med_affald/…
 4. Villy C. Petersen A/S
  43 99 14 11
  Sengeløsevej 4 Sengeløse
  2630 Taastrup
  Find vej
  Villy C. Petersen A/S - Se profilannonce

  Villy C. Petersen A/S er et firma med årelang erfaring indenfor alle typer af nedrivningsentrepriser, herunder totalnedrivning, indvending nedrivning, miljøsanering/asbest, PCB, skimmelsvamp, knusning, håndtering af forurenet jord. Vi står gerne til rådighed med overslagspriser eller et uforbindende tilbud.

 5. Danmission Genbrug
  46 55 59 50
  Vesterkøb 1
  2640 Hedehusene
  Find vej

  Velkommen i vores butik! Vi sælger stort set alt og hvis vi har plads, har vi også møbler. Butikken modtager med tak salgbart tøj og indbo. Indbo kan eksempelvis være møbler, lamper, bøger, elektronik og ting og sager. Vi afhenter dødsboer efter afta…

 6. Danmission Genbrug
  43 99 93 89
  Taastrup Hovedgade 89
  2630 Taastrup
  Find vej

  Velkommen i vores butik! Vi sælger stort set alt og hvis vi har plads, har vi også møbler. Butikken modtager med tak salgbart tøj og indbo. Indbo kan eksempelvis være møbler, lamper, bøger, elektronik og ting og sager. Vi afhenter dødsboer efter afta…

 7. RTR Gruppen Roskilde A/S
  46 75 75 30
  Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej
  RTR Gruppen Roskilde A/S - Se profilannonce

  Affaldshåndtering, containere og vognmandskørsel! Vi løser opgaver til en konkurrencedygtigpris både for private og erhvervskunder, indenfor følgende områder: Afhentning af erhvervsaffald og genbrug - Storskraldsordninger - Containerkørsel - Kran/grab opgaver - Materialelevering fx. jord, sten og grus - Graffitirensning - Snerydning - Kloakservice.

 8. Blå Kors Danmark
  86 81 15 00
  Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej

  Blå Kors Danmark hjælper mennesker hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. Vi har botilbud, alkoholbehandling, væresteder, pensionater for hjemløse, børnestøttecentre, netværk og driver desuden genbrugsbutikker over hele landet.

 9. Marius Pedersen A/S
  70 13 40 40
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Høje-taastrup.
  Find vej
  Marius Pedersen A/S - Se profilannonce

  Marius Pedersen A/S er Danmarks førende miljøvirksomhed med det lokale fokus. Vi er en landsdækkende virksomhed med en række lokale kundeservicecentre rundt i landet. Vi har mange års erfaring inden for moderne affaldsbehandling og tilbyder virksomheder en løsning, der sikrer lovlig, miljørigtig og optimal håndtering af affald og genanvendelige materialer. Vi kan tilbyde markedets største udvalg af udlejningscontainere. Se mere på www.mariuspedersen.dk eller kontakt os på 70 13 40 40.

 10. Silvan City2