Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 70 22 22 62
  Firmaet ligger i Låsby og tager også imod kunder fra Viby J.
  Vis kort og ruteplan

  JJ Grus A/S driver grusgrav i Låsby. Vi forædler råstoffer som sand, grus og sten til bygge- og anlægsindustrien.Endvidere modtager vi uforurenet byggeaffald så som asfalt, tegl, beton og glas på vores mellemdeponi, hvor det sorteres og nedknuses til…

 2. Klaus Hundborg Transport
  86 98 06 65
  Firmaet ligger i Hadsten og tager også imod kunder fra Viby J.
  Vis kort og ruteplan
  Klaus Hundborg Transport - Se profilannonce

  Vi er et lille transportfirma. Vore primære arbejdsopgaver er kørsel af byggematerialer og hejsning med kran. Vi har forskellige størrelse kraner, så vi har næsten altid en bil der passer til den opgave, du skal have udført. Herudover har vi diverse containere, som vi lejer ud, og vi udlejer desuden køreplader. Vi kører desuden med gummiged. - Ring eller skriv og hør nærmere.

 3. Colas Danmark A/S
  76 28 66 66
  Firmaet ligger i Horsens og tager også imod kunder fra Viby J.
  Vis kort og ruteplan

  Vi asfalterer alt fra motorveje til villaveje, cykelstier og P-pladser over hele landet. Nyanlæg og reparationer. Også salg til private. Vi sælger alle typer fra de danske vejregler og egne specialprodukter bl.a. farvet asfalt og støjdæmpende asfalt.

 4. Gerstrøm Entreprenør & Transport
  86 39 46 68
  Firmaet ligger i Ryomgård og tager også imod kunder fra Viby J.
  Vis kort og ruteplan
  Gerstrøm Entreprenør & Transport - Se profilannonce

  Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver inden for anlægsarbejde, entreprenør- og kloakarbejde. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening, som lægger vægt på kvalitets- og håndværksmæssigt udført arbejde, som selvfølgelig bliver udført til konkurrencedygtige priser. Derudover bidrager vi gerne med konsulentbistand, hvis De selv har lyst til at gå i haven - men bare ikke ved hvor De skal starte. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.