Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 22 62 30 78
  Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Vis kort og ruteplan

  DK Råstof ApS er en grusgrav ved Jerlev, knap 10 km. fra Vejle. Fra os er der kort transportafstand til hele trekantsområdet. Kontakt os eller kig forbi!

 2. Torben Clausen a/s
  74 52 47 23
  Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Vis kort og ruteplan
  Torben Clausen a/s - Se profilannonce

  Torben Clausen A/S er en kendt entreprenør med mange specialer: Vognmand, entreprenør, containerservice, nedbrydning, betonknusning, jordhotel (også forurenet jord), levering af flis og muldjord, græsslåning m.m. Vi ønsker at leve op til dine forventninger, og udfører altid disse opgaver omhyggeligt og præcist - også i forhold til planlægning. Vore dygtige medarbejdere sørger for at vi kan udføre mange forskelligartede opgaver.

 3. Henning Have A/S
  75 36 29 11
  Firmaet ligger i Vejen og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Vis kort og ruteplan
  Henning Have A/S - Se profilannonce

  Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder, men vi begrænser os ikke til de områder, og ingen opgave er for stor eller for lille. Fra det mindste kloak- og belægningsarbejde til de største bygge- og anlægsprojekter, koncentrerer vi os om én ting: Kundens behov. Vi sætter en ære i at se udfordringer og løsninger, hvor andre ser problemer og begrænsninger.