Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 22 62 30 78
  Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Vis kort og ruteplan

  DK Råstof ApS er en grusgrav ved Jerlev, knap 10 km. fra Vejle. Fra os er der kort transportafstand til hele trekantsområdet. Kontakt os eller kig forbi!

 2. Henning Have A/S
  75 36 29 11
  Firmaet ligger i Vejen og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Vis kort og ruteplan
  Henning Have A/S - Se profilannonce

  Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder, men vi begrænser os ikke til de områder, og ingen opgave er for stor eller for lille. Fra det mindste kloak- og belægningsarbejde til de største bygge- og anlægsprojekter, koncentrerer vi os om én ting: Kundens behov. Vi sætter en ære i at se udfordringer og løsninger, hvor andre ser problemer og begrænsninger.

 3. Torben Clausen a/s
  74 52 47 23
  Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Fredericia.
  Torben Clausen a/s - Se profilannonce

  Torben Clausen A/S er entreprenøren med de mange specialer.Vi er den foretrukne leverandør inden for vores kerneområder og leverer altid den rigtige kvalitet og løsning med udgangspunkt i kundens behov. Som kunde hos Torben Clausen A/S vil du opleve: De bedste medarbejdere - Den største fleksibilitet - De mange kompetencer -Det bedste materiel. Læs mere på www.torbenclausen.dk