Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. LT Totalentreprise & Maskinudlejning ApS
  46 40 07 30
  Firmaet ligger i Havdrup og tager også imod kunder fra Skibby.
  Vis kort og ruteplan

  Vi forhandler og tilbyder blandt andet træfældning, stubfræsning, bortkørsel af jord, grus og sten, træ- og barkflis, anlægsarbejde, muldjord og granitskærver. Træfældning kræver professionel ekspertise og forsigtighed. Vi fælder alle slags træer og…

 2. Henning Have A/S
  75 36 29 11
  Firmaet ligger i Vejen og tager også imod kunder fra Skibby.
  Vis kort og ruteplan
  Henning Have A/S - Se profilannonce

  Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig indenfor jord-, kloak- og belægningsarbejder, men vi begrænser os ikke til de områder, og ingen opgave er for stor eller for lille. Fra det mindste kloak- og belægningsarbejde til de største bygge- og anlægsprojekter, koncentrerer vi os om én ting: Kundens behov. Vi sætter en ære i at se udfordringer og løsninger, hvor andre ser problemer og begrænsninger.

 3. Gerstrøm Entreprenør & Transport
  86 39 46 68
  Firmaet ligger i Ryomgård og tager også imod kunder fra Skibby.
  Vis kort og ruteplan
  Gerstrøm Entreprenør & Transport - Se profilannonce

  Vi har stor erfaring og rutine i både større og mindre opgaver inden for anlægsarbejde, entreprenør- og kloakarbejde. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening, som lægger vægt på kvalitets- og håndværksmæssigt udført arbejde, som selvfølgelig bliver udført til konkurrencedygtige priser. Derudover bidrager vi gerne med konsulentbistand, hvis De selv har lyst til at gå i haven - men bare ikke ved hvor De skal starte. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.

 4. 70 22 22 62
  Firmaet ligger i Låsby og tager også imod kunder fra Skibby.
  Vis kort og ruteplan

  JJ Grus A/S driver grusgrav i Låsby. Vi forædler råstoffer som sand, grus og sten til bygge- og anlægsindustrien. Endvidere modtager vi uforurenet byggeaffald så som asfalt, tegl, beton og glas på vores mellemdeponi, hvor det sorteres og nedknuses ti…