Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 98 96 19 85
  Mads Clausens Vej 1
  9800 Hjørring
  Vis kort og ruteplan
  Meyland-Smith A/S - Se profilannonce

  Meyland-Smith A/S fremstiller hjælpemidler til handicappede og gangbesværede overalt i verden, som udvikles i tæt samarbejde med eksperter indenfor branchen. Alle vores produkter som gangvogne, lift, cykler, madrasser mm, udvikles løbende for at optimere mulighederne for vore brugere. Vi gør vores bedste for at brugerne kan bevæge sig omkring og få en aktiv tilværelse. Vi tror på, at vores mangeårige erfaring i branchen giver os en kompetence, der kommer vores kunder tilgode.

 2. Cama ApS
  98 43 01 22
  Ellehammervej 6
  9900 Frederikshavn
  Vis kort og ruteplan
  Cama ApS - Se profilannonce

  Cama er Danmarks største og ældste producent/leverandør af trappelifte til handicappede. Firmaet værdsætter kvalitet og design højt og gør store anstrengelser for at indpasse trappeliftene til de omgivelser, de er blevet købt. Cama bruger store midler på produktudvikling for at sikre, at produkterne altid giver brugeren den bedst mulige hjælp/udnyttelse.