Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. VHE Service Østjylland
  86 44 74 40
  Firmaet ligger i Randers Sv og tager også imod kunder fra Aarhus.
  Vis kort og ruteplan

  VHE Service Østjylland er din leverandør af kvalificerede medarbejdere. Vi servicere områder som landbrug, entreprenører og mange andre. VHE Service Østjylland kan være din virksomheds nye samarbejdspartner til rengøring, renholdelse af udenomarealer…

 2. Colego A/S
  70 60 66 66
  Firmaet ligger i København Sv og tager også imod kunder fra Aarhus.
  Vis kort og ruteplan
  Colego A/S - Se profilannonce

  Colego.dk er en tilbudsportal, der formidler kontakter mellem kunder og virksomheder. Vi er 65 medarbejdere, der dagligt leverer opgaver til over 1.700 virksomheder i hele landet. Gennem Colego kan du få 3 tilbud på lige præcis din opgave. Vi dækker over 45 erhverv lige fra advokater og rengøringsfirmaer til automekanikere og VVSere. Vi giver kunderne et bedre beslutningsgrundlag med 3 tilbud på deres opgave og vores samarbejdspartnere får mere arbejde. Det er nemt og enkelt.

 3. 26 16 20 14
  Søndervangs Alle 44
  8260 Viby J
  Vis kort og ruteplan

  Vi er altid åbne overfor nye og supplerende serviceydelser, der understøtter vore kerneområder, så har De opgaver De ønsker en nærmere vurdering af er vi naturligvis tilrådighed.