Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. VHE Service Østjylland
  86 44 74... Vis nummer
  Firmaet ligger i Randers Sv og tager også imod kunder fra Aarhus.
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Døgnåbent

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Døgnvagt

  MANDAG
  Døgnåbent
  TIRSDAG
  Døgnåbent
  ONSDAG
  Døgnåbent
  TORSDAG
  Døgnåbent
  FREDAG
  Døgnåbent
  LØRDAG
  Døgnåbent
  SØNDAG
  Døgnåbent

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  VHE Service Østjylland - Se profilannonce

  VHE Service Østjylland er din leverandør af kvalificerede medarbejdere. Vi servicere områder som landbrug, entreprenører, anlægsgartnere, maskinstationer, korn og foderstof og mange andre. VHE Service Østjylland kan også være din virksomheds nye samarbejdspartner til rengøring, renholdelse af udenoms arealer, og meget andet. VHE Service Østjylland servicerer både private og erhverv.

 2. Per Pedersen Anlægsgartner
  22 73 14... Vis nummer
  Rungstedvej 2, 2. sal
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Per Pedersen Anlægsgartner - Se profilannonce

  Per Pedersen udfører en bred vifte af opgaver inden for anlægsgartneri for både private og virksomheder. Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer både sommer og vinter hos private, foreninger, virksomheder og offentlige myndigheder. Vi tilbyder bl.a. anlæg af haver, bede, fliser, legepladser, brolægning, anlæg af græsplæner, indkørsler og gangarealer, støttemure, udgravninger og betonarbejde m.m. Kontakt os for mere information, evt. Kim Pedersen tlf. 28660100.

 3. Dan Anlæg ApS
  20 70 13... Vis nummer
  Viborgvej 786
  8471 Sabro
  Vis kort og ruteplan
  Dan Anlæg ApS - Se profilannonce

  Dan Anlæg ApS har mere end 10 års erfaring med anlægsarbejde og udfører mange varierede opgaver indenfor blandt andet brolægning og belægningsarbejde, både for private og erhverv. Vi udfører brolægning i alle mønstre, farver og former samt alle typer materialer. Vi servicerer primært Århus-området og arbejder for det meste som underentreprenører for andre større entreprenører. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs nærmere på vores hjemmeside.