Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hee Transport og Flytteforretning
  20 46 46 66
  Hvingelvej 4 A Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hee Transport og Flytteforretning - Se profilannonce

  Hee Flytteforretning og Møbelopbevaring. Vi står både for privatflytning og firmaflytning, flytning til udlandet samt møbelopbevaring og lagerhotel. Ingen flytning er for lille eller for stor. Vi har mange års erfaring i branchen, moderne materiel og veluddannede, professionelle chauffører er din garanti for en sikker og effektiv flytning. Vi lytter altid til dine ønsker og overholder alle tidsaftaler.

 2. 97 33 53 16
  Nørreager 7 Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan

  Alt i gulvbelægning samt gulvafslibning og efterbehandling. Både til private og erhverv. Ring og få et godt tilbud. Vi har åbent: Man - fre. kl. 13 - 17 og lørdag kl. 9-12.

 3. Hee El-Installation ApS
  22 66 39 46
  Nørreager 1 Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hee El-Installation ApS - Se profilannonce

  Hee El-installation udfører alle former for elarbejde for private og landbrug til fornuftige priser. For os er service og kvalitet de vigtigste nøgleord. Vi stræber efter at kunne levere de bedste løsninger og vejleder gerne om installationer undervejs. Vi har i tidens løb arbejdet med et væld af forskellig opgaver, som du kan se et udpluk af på vores hjemmeside. Kontakt os for et overslag eller et uforpligtende tilbud.

 4. Hee Smede- & Maskinforretning ApS
  97 33 51 66
  Hovervej 53 Hee
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan
  Hee Smede- & Maskinforretning ApS - Se profilannonce

  I Hee Smede- & Maskinforretning ApS beskæftiger vi os med alt lige fra almindeligt VVS- og smedearbejde til fremstilling af større stålkonstruktioner og forhandling af landsbrugsmaskiner. Med certificerede medarbejdere indenfor både gas- og oliefyrsservice udfører vi desuden både installationer, reparationer og eftersyn på disse områder. På vores hjemmeside kan du læse om vores firma, og hvad vi beskæftiger os med. Kontakt os for mere information.