Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. GF Forsikring a/s
  70 13 80 80
  Firmaet ligger i Odense Nv og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  GF Forsikring a/s - Se profilannonce

  GF Forsikring a/s bygger på en unik idé. En idé om et dansk, medlemsejet forsikringsselskab. Priserne skal holdes på det lavest mulige niveau, og et overskud på vores mest kendte produkt, bilforsikring, betales tilbage til medlemmerne. Vores forretningsidé er anderledes på markedet, fordi vi både kan tilbyde lave priser og god dækning. Vi er ikke under pres for at levere overskud til aktionærer, men kan koncentrere os om at give medlemmerne en god service og rådgivning.

 2. Købstædernes Forsikring
  33 14 37 48
  Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra Kalundborg.
  Vis kort og ruteplan
  Købstædernes Forsikring - Se profilannonce

  Købstædernes Forsikring er det personlige forsikringsselskab. Vi er et kundeejede og lægger vægt på personlig kontakt og gode relationer. Hos os er du ikke blot et anonymt policenummer - vi kender dig, og tager vare på din forsikring. Og som et kundeejet forsikringsselskab er det vores opgave at give dig den bedst mulige rådgivning, dækning og service til en konkurrencedygtig pris.