Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Hotel Aabenraa/Studie 91
  74 63 00... Vis nummer
  Klinkbjerg 20
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  Hotel Aabenraa/Studie 91 - Se profilannonce

  På Hotel Aabenraa finder du en indbydende atmosfære med masser af hygge, miljø og muligheder, som danner de ydre rammer omkring en god og billig overnatning. Hotellet ligger centralt i det hyggelige Aabenraa, tæt på gågade, svømmehal, bownlingcenter og alle de dejlige oplevelser, som den gamle købstad byder på. Vi har desuden vores eget sportscenter "Studie 91", som er åbent for alle uanset form og figur. Læs nærmere på vores hjemmeside.

 2. Hotel Europa K/S
  74 62 26... Vis nummer
  H P Hanssens Gade 10
  6200 Aabenraa
  Vis kort og ruteplan
  hoteller

  Smukt, gammelt, nyrenoveret 4-stjernet hotel beliggende i centrum ved skov og strand. Fremragende restaurant samt skotsk pub med alternativt menukort. Alle værelser med bad/toilet, fladskærms-TV, Pay-TV, aircondition og gratis Internetadgang. Lobby …

  www.europahotel.dk
 3. Røde-Kro
  74 66 22... Vis nummer
  Vestergade 2
  6230 Rødekro
  Vis kort og ruteplan
  Røde-Kro - Se profilannonce

  Velkommen til Røde Kro Skønt hotel beliggende i gåafstand fra stationen. Værelser fra kr. 600,- inklusive morgenmad og trådløst internet. Røde Kro er den perfekte ramme om både mindre og større selskaber.