Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Ase, Hovedkontor
  70 13 70 13
  Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej
  Ase, Hovedkontor - Se profilannonce

  Ases mission er at hjælpe dig med at forløse dit jobpotentiale. Vi giver dig kvalificeret rådgivning til at udnytte de muligheder, du ikke selv har tænkt på, uanset om du er selvstændig eller lønmodtager. Ase ser potentialet i dit arbejdsliv.

 2. Danish Crown, Hovedkontor
  89 19 19 19
  Firmaet ligger i Randers Sø og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej
  Danish Crown, Hovedkontor - Se profilannonce

  Danish Crown er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød - primært i moderselskabet. Dertil kommer produktion og salg af en række andre fødevareprodukter i koncernens datterselskaber. Danish Crown er Europas største og verdens næststørste svineslagteri. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked. Danish Crown er verdens største kødeksportør.

 3. AutoMester ApS
  63 41 89 88
  Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej
  AutoMester ApS - Se profilannonce

  AutoMester - Danmarks største autokæde. Intet kommer af sig selv... så derfor arbejder vi hver dag benhårdt for at være innovative og trendsættende i autobranchen.Vi gør en dyd ud af, at tilbyde vores medlemmer de bedste aftaler, med de bedste leverandører. Det har resulteret i, at vi i dag er største kæde af frie værksteder. Din lokale AutoMester er klar til en snak om, hvad han kan gøre for dig og din bil, så du kan tælles med blandt de mange tilfredse bilister. På gensyn hos AutoMester.