Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Ase, Hovedkontor
  70 13 70 13
  Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej
  Ase, Hovedkontor - Se profilannonce

  Ases mission er at hjælpe dig med at forløse dit jobpotentiale. Vi giver dig kvalificeret rådgivning til at udnytte de muligheder, du ikke selv har tænkt på, uanset om du er selvstændig eller lønmodtager. Ase ser potentialet i dit arbejdsliv.

 2. Danish Crown, Hovedkontor
  89 19 19 19
  Firmaet ligger i Randers Sø og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej
  Danish Crown, Hovedkontor - Se profilannonce

  Danish Crown er en internationalt orienteret fødevarevirksomhed med produktion og salg af fersk svine- og oksekød - primært i moderselskabet. Dertil kommer produktion og salg af en række andre fødevareprodukter i koncernens datterselskaber. Danish Crown er Europas største og verdens næststørste svineslagteri. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked. Danish Crown er verdens største kødeksportør.

 3. Mortalin A/S
  70 15 10 69
  Firmaet ligger i Haslev og tager også imod kunder fra Hedehusene.
  Find vej

  MORTALIN er et landsdækkende skadedyrsfirma. Vi servicerer alle brancher og er altid klar med professionel rådgivning og med ca. 70 teknikere kan vi hurtigt rykke ud lokalt, når du har problemer med skadedyr. Vi har afdelinger på Sjælland, Fyn og Jyl…