Se på kort

hulmursisolering 6400 

gav 6 virksomheder i dette område

Ingolf Nielsens Vej 196400 Sønderborg
logo

Vi har mere end 40 år på bagen indenfor murerfaget. Og det har vi, fordi den faglige stolthed og det gode håndværk altid har været et fundament for virksomheden og dens medarbejdere. Vi værdsætter vores arbejde, og det kan vores kunder mærke. Vi møder op hver eneste dag med masser af arbejdsglæde, og sætter en ære i at levere det bedste stykke arbejde, uanset om det er reparationer, vedligehold, tilbygning, ombygning eller nybyggeri.

Bækgade 146400 Sønderborg
logo

Isolering af hule mure er en nem, billig og effektiv form for isolering. Alligevel er der mange ældre huse, der har kolde, hule mure. En ydervæg med 80 mm hulrum vil når den er fyldt op med Rockwool Hulrumsfyld, give en årlig besparelse på 10 liter olie pr. m2 væg. Indblæsning af Rockwool Hulrumsfyld foregår udefra, helt uden gener for beboerne. Udtagne mursten mures i igen og der fuges efter, så det er svært at se "sporene" efter isoleringsarbejdet.

Grundtvigs Alle 1746400 Sønderborg
logo

Hos FM Multiservice står vi klar til at hjælpe dig, hvis dine fliser, dit tag eller husets facade trænger til en opfriskning. Det kan f.eks. være, at grønne alger, skidt og snavs har sat sine spor, gulvslibning og efterbehandling, eller at huset trænger til en efterisolering.

Jernet 33C6000 Kolding
logo

Firmaet ligger i Kolding og tager også imod kunder fra 6400.

Vores løsninger indenfor akustik vidner om kvalitet fra start til slut. Når du kontakter Accu-Dan, kan du få støjdæmpning til maskiner, rungende lokaler og værksteder. Vi har sandwichpaneler til vægge, kølevægge, køle- og fryserum, støjvægge samt diverse skum produkter - vi forhandler og monter gerne. Er der dårlig akustik i lokalerne, har vi akustikplader til loft og vægge.

Tvedmark 26400 Sønderborg