Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

 1. Vestsjællands Hvidevare Teknik
  59 27 50 50
  Firmaet ligger i Mørkøv og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  hvidevarer

  Vestsjællands Hvidevare Teknik sælger og reparerer vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, opvaskemaskiner, komfurer, frysere m.m. Firmaet har mere end 35 års erfaring og teknisk kendskab til stort set alle mærker af hvidevare og har altid de bedst…

 2. Ringsted El-service A/S
  57 61 77 14
  Køgevej 14
  4100 Ringsted
  Find vej

  Har du elproblemer - Så lad os løse dem... Ringsted El-Service A/S blev etableret i 1986 og har hovedkontor i Ringsted. Vi er en EL-Installations virksomhed som har specialiseret sig i video installationer, såvel som konventionelle installationer.

 3. Stavnskær Elektrik A/S
  59 26 01 11
  Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej
  Stavnskær Elektrik A/S - Se profilannonce

  Stavnskær Elektrik A/S ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst el-installatør, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

 4. El-firmaet Henrik Frost
  56 28 62 00
  Firmaet ligger i Hårlev og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  El-firmaet Henrik Frost beskæftiger veluddannede el-montører med mange års erfaring indenfor el-branchen. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

 5. 59 46 15 04
  Firmaet ligger i Holbæk og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  NJ El-Service er et privatejet firma, vi har en ambition om at kunne betjene vore kunder hurtigt og professionelt. Vi beskæftiger os med el-installationer i alle afskygninger og sælger og reparerer hårde hvidevarer.

 6. 70 89 88 11
  Firmaet ligger i Bjæverskov og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  Bjæverskov Hvidevareservice er et enkeltmandsfirma, der nu i 25 år har kørt reparationer af alle former for hårde hvidevarer af næsten alle mærker. Arbejdsområdet er især Køge og nærmeste omegn. Udover reparationer tilbydes også salg af nye hvidevare…

 7. 57 61 27 97
  Roskildevej 233 A Benløse
  4100 Ringsted
  Find vej

  Velkommen hos JKE Design Ringsted. Kom ind i butikken, hvor du kan gå på opdagelse i JKE Designs univers af inspiration og kreative løsninger til dit nye køkken, bad eller garderobe. Her kan du se, føle og fornemme materialer og kvalitet. Uanset om d…

 8. H.Helbo Hansen A/S
  88 20 30 40
  Firmaet ligger i Tølløse og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej
  H.Helbo Hansen A/S - Se profilannonce

  Vi har mange års erfaring i branchen og udfører enhver form for el-installationer fra højspænding til svagstrøm. Vores grundlæggende filosofi er: At sikre langvarige kunderelationer igennem kundetilfredshed på et benhårdt marked. Hidtil er det lykkedes ret godt - faktisk lige siden 1905. Vi ønsker at sikre, at vore kunder får: den rette mand - på rette sted - til aftalte tid. Ved konstant at være i dialog med vore kunder er vi i stand til at udvikle og forbedre vort koncept til fælles bedste.