Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Tappernøje El A/S
  55 96 50 64
  Firmaet ligger i Tappernøje og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  Tappernøje EL a/s er en moderne el-installations forretning, med fokus på kvalitet og godt håndværk. Virksomheden blev etableret i 1922 af Kristian Jensen, og var ejet af ham til 1971, hvor det blev overtaget af Krüger & søn fra Næstved. I 1985 blev…

 2. Vestsjællands Hvidevare Teknik
  59 27 50 50
  Firmaet ligger i Mørkøv og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej
  Se søgeordsannonce
  hvidevarer

  Vestsjællands Hvidevare Teknik sælger og reparerer vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, opvaskemaskiner, komfurer, frysere m.m. Firmaet har mere end 35 års erfaring og teknisk kendskab til stort set alle mærker af hvidevare og har altid de bedst…

 3. Ringsted El-service A/S
  57 61 77 14
  Køgevej 14
  4100 Ringsted
  Find vej

  Har du elproblemer - Så lad os løse dem... Ringsted El-Service A/S blev etableret i 1986 og har hovedkontor i Ringsted. Vi er en EL-Installations virksomhed som har specialiseret sig i video installationer, såvel som konventionelle installationer.

 4. 59 46 15 04
  Firmaet ligger i Holbæk og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  NJ El-Service er et privatejet firma, vi har en ambition om at kunne betjene vore kunder hurtigt og professionelt. Vi beskæftiger os med el-installationer i alle afskygninger og sælger og reparerer hårde hvidevarer.

 5. El-firmaet Henrik Frost
  56 28 62 00
  Firmaet ligger i Hårlev og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  El-firmaet Henrik Frost beskæftiger veluddannede el-montører med mange års erfaring indenfor el-branchen. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

 6. Stavnskær Elektrik A/S
  59 26 01 11
  Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej
  Stavnskær Elektrik A/S - Se profilannonce

  Stavnskær Elektrik A/S ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst el-installatør, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

 7. 55 54 64 22
  Firmaet ligger i Herlufmagle og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  El-firmaet Lars Ipsen udfører kvalitetsløsninger indenfor stort set alle former for el-arbejde. Vi arbejder for private, det offentlige , landbrug samt erhvervs- og industrikunder.

 8. 50 46 01 10
  Firmaet ligger i Mørkøv og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  Hørlykke Elservice er din nye elinstallatør, Vestsjælland. Med vores flerårige og brede erfaring i elbranchen kan du føle dig sikker på god service og kompetente løsninger til netop dit behov og økonomi. Virksomheden ligger vægt på at levere et stykk…

 9. 21 27 09 84
  Firmaet ligger i Bjæverskov og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Find vej

  Bjæverskov Hvidevareservice er et enkeltmandsfirma, der nu i 25 år har kørt reparationer af alle former for hårde hvidevarer af næsten alle mærker. Arbejdsområdet er især Køge og nærmeste omegn. Udover reparationer tilbydes også salg af nye hvidevare…