Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Ringsted El-service A/S
  57 61 77... Vis nummer
  Køgevej 14
  4100 Ringsted
  Vis kort og ruteplan

  Har du elproblemer - Så lad os løse dem... Ringsted El-Service A/S blev etableret i 1986 og har hovedkontor i Ringsted. Vi er en EL-Installations virksomhed som har specialiseret sig i video installationer, såvel som konventionelle installationer.

 2. Aktiv Hvidevareservice A/S
  70 10 10... Vis nummer

  Aktiv Hvidevareservice er din seriøse partner indenfor reparation og service på hårde hvidevarer. Firmaet blev grundlagt af Peter Fredsted for over 30 år siden, og gennem årene er der oparbejdet en betydelig ekspertise med en klar og entydig målsætni…

 3. Dalmose El-Service A/S
  58 18 80... Vis nummer
  Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Ringsted.
  Vis kort og ruteplan
  Dalmose El-Service A/S - Se profilannonce

  Dalmose El-service A/S, din energi rådgiver. Vi udfører alt indenfor el-installationer, industri-installationer, landbrugs-installationer, tele/data, sikringsanlæg (ITV, AIA, ADK), antenne/parabol, varmepumper, solcelleanlæg, termografering, drift og vedlighold, rådgiving og tilbud. Vores nuværende fokus områder er varmepumper, solcelleanlæg og energioptimeringer. Vi er autoriserede KMO, KSO og el-installatører. Ring til os og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere.