Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. H+ ARKITEKTER A/S
  33 93 22... Vis nummer
  Sankt Kjelds Plads 12, 2. sal
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 08:30 - 16:30

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Kontortid

  MANDAG
  08:30 - 16:30
  TIRSDAG
  08:30 - 16:30
  ONSDAG
  08:30 - 16:30
  TORSDAG
  08:30 - 16:30
  FREDAG
  08:30 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  H+ ARKITEKTER A/S - Se profilannonce

  H+ARKITEKTER A/S yder rådgivning inden for byggeri, landskab og planlægning. Vi løser opgaver i alle skalaer, fra mindre om¿ og nybygninger til store komplekse sager og vi gør det ud fra den holdning, at alle opgaver fortjener sin egen specielle løsning og lige stor entusiasme. Vi lægger vægt på det gode samarbejde med bygherre og brugere i processen frem mod den størst mulige tilfredshed om projekterne.

 2. Lene Juhl Indretningsarkitekt MDD
  23 31 50... Vis nummer
  Møllegade 31
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan

  Få kvalificeret sparring til indretning og modernisering af jeres bolig eller firma. Står I og mangler en plan til modernisering, eller inspiration/idéer til jeres indretning? Få hjælp til valg af farvesætning, møbler, belysning samt materialer. Som…

 3. Cph Decor ApS
  20 29 13... Vis nummer
  Select Partners Amaliegade 14, 2. sal
  1256 København K
  Vis kort og ruteplan
  Cph Decor ApS - Se profilannonce

  CPH DECOR is a Copenhagen based interior design company. Its main goal is to create interesting, exclusive and innovating interior spaces, both in the residential and commercial field. The founder of CPH DECOR, Josefine Roth, has worked in the interior design field for several years in London and Los Angeles before she returned to Copenhagen.

 4. Hanne Eskesen Indretning & Design
  86 19 38... Vis nummer
  Skjoldsgade 7
  8260 Viby J
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Indretningsarkitekter

  Hanne Eskesen er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus og har haft selvstændig tegnestue i Århus siden 1993.. Få hjælp af os til at få en personlig og skræddersyet indretning, der afspejler virksomhedens eller hjemmets ånd og værdier.

  Læs mere
 5. 97 32 45... Vis nummer
  Den Gamle Købmandsgård Nørregade 2
  6950 Ringkøbing
  Vis kort og ruteplan

  Design Solutions kender ikke til færdige standardløsninger. Ved indretning af hoteller, restauranter, administrationsbygninger, undervisningslokaler m.m. inddrager vi brugeren i hele processen. Vi skaber oplevelser. Totalindretning er for os et spørg…

 6. IndretningsAkademiet A/S
  61 67 76... Vis nummer
  Blokken 88
  3460 Birkerød
  Vis kort og ruteplan
  IndretningsAkademiet A/S - Se profilannonce

  Drømmer du om at udleve din passion for indretning? Har du en kreativ åre? Hos Indretningsakademiet kan du forløse dine evner. Find din indre energi og udnyt dit fulde potentiale. Hvis du er et kreativt menneske, har du behov for at få brugt dine evner. Lad dig ikke stoppe af, at du tror, at det ikke kan lade sig gøre. Det kan det! Vores uddannelse er fleksibel, så du kan følge kurset i præcis det tempo, som passer dig.

 7. Arkitekttegnestuen Merete Nielsen ApS
  20 89 66... Vis nummer
  Montanagade 25
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekttegnestuen Merete Nielsen ApS - Se profilannonce

  Ansvarlig tegnestueindehaver er Merete Nielsen, Arkitekt MAA PAR, uddannet fra Arkitektskolen i Århus. Erfaring fra flere tegnestuer, compagniskab og selvstændig siden 1987. Hun har speciale: Indretning, kontorer, boliger, bygherrerådgivning og meget mere.

 8. 86 81 68... Vis nummer
  Tietgensvej 16
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan

  Ribu er underleverandør og fremstiller specielle løsninger i træ og pladematerialer, som passer til individuelle behov, ligesom vi også klarer mindre serier- alt fra skranker tilpodier, arkitekttegnede projekter, messestande osv. Vi har egen malerkab…

 9. 23 26 53... Vis nummer
  Tværvej 9 Egens
  8410 Rønde
  Vis kort og ruteplan

  Tømrer og snedkerarbejde Ny- og tilbyg, Reparationer og vedligeholdelse. Udfører total- og underentrepriser og tilbyder udlejning af maskiner. Medlem af byg garantiordningen.

 10. Midtsjællands Byggeservice A/S
  57 61 79... Vis nummer
  Køgevej 14, 1. sal
  4100 Ringsted
  Vis kort og ruteplan
  Midtsjællands Byggeservice A/S - Se profilannonce

  Midtsjællands Byggeservice dækker alle opgaver inden for tømrer-, snedker-, murer- og gulvlæggerarbejde. Vi gennemfører alle projekter inden for de aftalte rammer med fokus på at levere høj kvalitet. Derfor følger vi de til enhver tid forskrevne bygningsreglementer og betingelser ifm. arbejder og leverancer. Vi klarer både hovedentrepriser og mindre byggeopgaver for erhverv, butikker, skoler og boligforeninger, og vi udfører tilbygninger for private. Kort sagt: ¿Giv os en opgave og vi løser den!

 11. Kvorning Design & Kommunikation ApS
  33 95 01... Vis nummer
  Njalsgade 21 E
  2300 København S
  Vis kort og ruteplan
  Kvorning Design & Kommunikation ApS - Se profilannonce

  Kvorning design & kommunikation er et designbureau med over 20 års speciale inden for udstillinger og oplevelser samt grafisk kommunikation. Udstillinger og oplevelser bliver til i spektret mellem arkitektur, storytelling og design og kræver faglig spidskompetence samt god fornemmelse for rum og dramaturgi.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 55
 7. Flere resultater